Home / Ειδήσεις / Θα λογοδοτήσουν όσοι πωλούν την περιουσία του ελληνικού λαού επισημαίνει ο Π.Λαφαζάνης σε δηλώσεις του

Θα λογοδοτήσουν όσοι πωλούν την περιουσία του ελληνικού λαού επισημαίνει ο Π.Λαφαζάνης σε δηλώσεις του

Τις «βρώμικες εκποιήσεις εθνικού πλούτου», που «δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωριστούν από τον ελληνικό λαό και δεν πρόκειται να προκαλέσουν τετελεσμένα» καταγγέλλει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης και τονίζει ότι αυτοί που διέπραξαν τα εγκλήματα της εκποίησης της εθνικής περιουσίας, «θα λογοδοτήσουν αυστηρά, με όλες τις συνέπειες που αυτό συνεπάγεται».

Επισημαίνει δε ότι «συνιστά μείζον εθνικό έγκλημα που επισύρει βαρύτατες ευθύνες», το «ξεπούλημα, 14 αεροδρομίων-φιλέτων της χώρας στη γερμανική κρατική (!) εταιρεία Fraport». «Η εκχώρηση στο γερμανικό ομόσπονδο κράτος ελληνικών και μάλιστα κερδοφόρων, κρατικών αεροδρομίων, δεν είναι τίποτε άλλο από ανοικτή παραδοχή ότι η Ελλάδα αποτελεί γερμανική αποικιακή απόφυση, που παραδίδει στο κράτος των επικυρίαρχών της τα δικά της κρατικά τιμαλφή» αναφέρει ο κ. Λαφαζάνης και τονίζει ότι «η υποτελής κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να παραδώσει τα αεροδρόμια της Ελλάδας σε οποιαδήποτε ιδιωτικά και μάλιστα ξένα χέρια».

Προσθέτει πως δεν μπορεί το ΤΑΙΠΕΔ, «ερήμην του ελληνικού λαού» και «με εντολή της τρόικας και της παραδομένης στην τρόικα κυβέρνησης» να προχωρά, στην πώληση, το επόμενο διάστημα, του λιμανιού του Πειραιά, της ΔΕΣΦΑ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της ROSCO, και ακινήτων-φιλέτων όπως το Ελληνικό, ο Αστέρας, η Κασσιόπη κλπ.

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://www.amna.gr/article/97287/-P.-Lafazanis:–Tha-logodotisoun-osoi-poloun-tin-periousia-tou-ellinikou-laou

About basilis progressive