Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / «Θα ήθελα να γυρίσω στον Άρη»

«Θα ήθελα να γυρίσω στον Άρη»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να επιτρέψει κάποια στιγμή στον Άρη ο Φρανθίθκο Χαβίτο, ο οποίος μίλησε και για το ιστορικό διπλό των «κίτρινων» επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεν κλείνει την πόρτα στον Άρη ο Φρανθίθκο Χαβίτο, ο οποίος έκανε δηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από το έπος της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη Μαδρίτη, όπου επικράτησε 3-2 της Ατλέτικο. Ο μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού ανέφερε στον «Αρένα FM»: «Αν μου έκαναν πρόταση για του χρόνου στη Β’ Εθνική θα ήθελα να γυρίσω».

Αναλυτικά

«Ήταν ένα σπέσιαλ παιχνίδι. Για όλους εμάς που ζήσαμε αυτό το ματς, έχει μείνει μέσα στο κεφάλι μας. Όλοι κάναμε τη δουλειά μας. Κανένας δεν είπε, θέλω να είμαι ο πρωταγωνιστής. Θυμάμαι ότι πιστεύαμε στη νίκη. Ότι ήταν πολύ δύσκολο, αλλά πήγαμε 150% να πάρουμε το ματς. Ήμασταν και κάπως τυχεροί γιατί είχε ευκαιρίες η Ατλέτικο, αλλά κάναμε μεγάλη ανατροπή», είπε αρχικά.

Για τον τωρινό Άρη: «Βλέπω τον Άρη, έχω φίλους εκεί. Έχω καιρό να μιλήσω με τον Κόκε. Ο Άρης έχει ομάδα για σούπερ λιγκ. Έχει 5-6 παίκτες για Σούπερ Λιγκ. Στη Β’ πάντως οι ομάδες είναι δύσκολες. Θα ήθελα να ξαναπαίξω στον Άρη. Στον Άρη ήταν τα καλύτερά μου χρόνια. Η αγάπη του κόσμου ήταν μοναδική. Η οικογένεια μου αγαπά τη Θεσσαλονίκη. Ακόμα και στην Κέρκυρα μου έδειχναν την αγάπη τους οι φίλοι του Άρη. Αν μου έκαναν πρόταση από τον Άρη για του χρόνου στη Β’ θα ήθελα να γυρίσω».

πηγή sportfm

About m bonsu