Home / Αθλητισμός / Θέλει να… δέσει Κάτσε και να προλάβει το Euro!

Θέλει να… δέσει Κάτσε και να προλάβει το Euro!

Διαβάστε στο Gazzetta.gr για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Έργκους Κάτσε με τον ΠΑΟΚ. Γιατί στην Τούμπα θέλουν το αργότερο μέχρι το Δεκέμβρη, ο Αλβανός μέσος, να έχει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του και ποιο το ύψος της ρήτρας.

1319917
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Έργκους Κάτσε επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο λόγω της πρόκρισης της Εθνικής Αλβανίας στα τελικά του Euro 2016 που θα γίνει στα γήπεδα της Γαλλίας. Το συμβόλαιο του 22χρονου μέσου, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017 και την φετινή χρονιά θα εισπράξει από τον Δικέφαλο 160 χιλιάδες ευρώ ενώ τον τελευταίο χρόνο 180 χιλιάδες ευρώ. Στον ΠΑΟΚ θέλουν να αποσπάσουν το συντομότερο δυνατό, μέχρι τον Δεκέμβριο την υπογραφεί του Κάτσε που τα τελευταία δύο χρόνια είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας.

Στην ΠΑΕ θέλουν να ανταμείψουν τον Αλβανό μέσο μ’ ένα καλύτερο συμβόλαιο καθώς η προσφορά του είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ αυτά που αμείβεται. Στον ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν πως ο Κάτσε ποτέ δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα μέσα στα αποδυτήρια, όπως επίσης και ποτέ δεν έχει διαμαρτυρηθεί για τις αποδοχές που έχει έναντι των υπολοίπων συμπαικτών μέσα στην ομάδα. Ο δεύτερος λόγος και ο πιο σημαντικός είναι πως με την συμμετοχή του στα παιχνίδια της Εθνικής Αλβανίας στην τελική φάση, ενδεχομένως να κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη. Τα τελευταίο δύο χρόνια υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα από Ιταλία και Γερμανία για τον Κάτσε και σίγουρα θα υπάρξουν αρκετές ομάδες που θα τον παρακολουθήσουν.

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του είναι 3,5 εκατ. ευρώ, και στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να την πατήσουν όπως με τον Λούκας. Αυτό που θέλουν στη Μικράς Ασίας είναι να διπλασιαστεί, τουλάχιστον η ρήτρα στο συμβόλαιό του προκειμένου το σωματείο να έχει μεγαλύτερο όφελος από μια ενδεχόμενη πώληση του Κάτσε. Για να γίνουν όμως τα παραπάνω θα πρέπει αν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι δύο πλευρές. Εκτός από μια πρώτη κουβέντα στις αρχές Σεπτεμβρίου δεν υπήρξε κάποια άλλη συνάντηση αυτό το διάστημα. Αν στον ΠΑΟΚ θέλουν όπως λένε, να κλείσουν το θέμα Κάτσε θα πρέπει να το κάνουν τώρα πριν να είναι αργά.

Πηγή: http://www.gazzetta.gr/

About gus_maverick