Home / Αθλητισμός / Η UEFA αύξησε την ποινή του Σάντσεθ που χάνει το Μπακού

Η UEFA αύξησε την ποινή του Σάντσεθ που χάνει το Μπακού

Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε από στον Παναθηναϊκό εν όψει των αγώνων του στα πλέι οφ του Europa League με την Καμπάλα. Και αυτό γιατί όπως ανακοίνωσε η UEFA, ο Σέρχιο Σάντσεθ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του στο πρώτο ματς με τη Μπριζ.

Αυτό σημαίνει πως ο Ισπανός αμυντικός θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας του στις 20 Αυγούστου στο Μπακού, χάνοντας την πρώτη μάχη με την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

Η UEFA αύξησε την ποινή του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και έτσι ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να τον υπολογίζει, ενώ ως γνωστό ο Μικαέλ Εσιέν θα λείψει και από τις δύο αναμετρήσεις.
Προπονήθηκε ο Τελάντερ

Από την άλλη, ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στην επάνοδο του Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας.

Με πρωϊνή προπόνηση συνεχίσθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Ο Τελάντερ γυμνάσθηκε κανονικά και χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, ενώ αντίθετα οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (κάκωση), Τάσος Λαγός (σύσπαση) και ο Χρήστος Μπούρμπος (σύσπαση), έκαναν θεραπεία.

Οι υπόλοιποι παίκτες χωρίσθηκαν σε δύο γκρουπ, με τους μισούς να κάνουν εργομετρικές εξετάσεις και τους άλλους ασκήσεις για κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας.

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/europe/europaleague/article/?aid=1500017617#ref=latestarticles

About basilis progressive