Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Η Rihanna αποθεώνει Λεμπρόν και κράζει Κάρι (pics)
21635Αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου από τους Καβαλίερς, η Rihanna υποκλίθηκε στον Λεμπρόν Τζέιμς και αμφισβήτησε ανοιχτά τον Στεφ Κάρι. Η Rihanna είναι fan του μπάσκετ και παρακολουθεί πολλά παιχνίδια του ΝΒΑ από κοντά. Τον έβδομο τελικό τον είδε τηλεοπτικά και δεν έκρυψε σε καμία στιγμή την προτίμησή της. «Βασιλιάς Τζέιμς, στο γήπεδό σας», ...

Η Rihanna αποθεώνει Λεμπρόν και κράζει Κάρι (pics)

21635

Αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου από τους Καβαλίερς, η Rihanna υποκλίθηκε στον Λεμπρόν Τζέιμς και αμφισβήτησε ανοιχτά τον Στεφ Κάρι.

Η Rihanna είναι fan του μπάσκετ και παρακολουθεί πολλά παιχνίδια του ΝΒΑ από κοντά. Τον έβδομο τελικό τον είδε τηλεοπτικά και δεν έκρυψε σε καμία στιγμή την προτίμησή της.

«Βασιλιάς Τζέιμς, στο γήπεδό σας», έγραψε στο Instagram, ενώ πόσταρε και μια φωτογραφία της με μπικίνι και γραμμένο με… αντηλιακό τον αριθμό 23 πάνω της.

Δεν παρέλειψε, δε, να αμφισβητήσει ανοιχτά τον Στεφ Κάρι. «Κι έλεγαν πως παίζει καλύτερα από τον Λεμπρόν», έγραψε.

Πηγή:Sport-fm.gr


Πηγή: http://sportsite.gr/%CE%B7-rihanna-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B9-pics/

About Vassilis Batzis