Home / Lifestyle / Η Mercedes ανοίγει τα φτερά της!

Η Mercedes ανοίγει τα φτερά της!

Για τους λάτρεις της Mercedes………. οι ιθύνοντες του Γερμανικού κολοσσού, αποφάσισαν να προσφέρουν στους “fan” της, την ίδια αίγλη που έχουν τα αυτοκίνητά της και στα… ………

Η Γερμανική εταιρία «Mercedes» μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο, αποφάσισε να προσφέρει τις υπηρεσίες της και στα ακίνητα.

Από τον ερχόμενο μήνα οι πλούσιοι επιχειρηματίες, θα έχουν την δυνατότητα να νοικιάσουν ένα από τα έξι διαμερίσματα που θα έχουν εμπνευστεί και σχεδιαστεί σύμφωνα με το στυλ και την γραμμή των αυτοκινήτων της.

Τα  διαμερίσματα αυτά θα βρίσκονται στην περιοχή του Κένσινγκτον και όπως προαναφέρθηκε  θα απευθύνονται σε «ευκατάστατους» οι οποίοι ταξιδεύουν και για τις λίγες ημέρες που θα βρίσκονται στην πόλη του Λονδίνου θα μπορούν να διαμένουν σ’αυτά, μέσα στον ξεχωριστό και ιδιαίτερο χώρο τους, κάτι το τελείως διαφορετικό από τα πεντάστερα ξενοδοχεία.

Τα διαμερίσματα αυτά θα έχουν επιφάνεια εκατό τετραγωνικών μέτρων και θα είναι διακοσμημένα με στοιχεία των αυτοκινήτων της εταιρίας, όπως το Black Magic Wall που θυμίζει την σχεδιαστική γραμμή των μοντέλων της Mercedes, έναν ειδικής παραγγελίας πολυέλαιο Swarovski, ένα γυάλινο τραπέζι σε σχήμα S όπως είναι το λογότυπο της S-Class και έπιπλα από αλουμίνιο και δέρμα κατά τα πρότυπα των σαλονιών των πολυτελών αυτοκινήτων της.

Ο χρόνος διαμονής τους, δεν θα μπορεί να είναι μεγαλύτερος από τους δύο μήνες μέσα στον ίδιο χρόνο και το κόστος διαμονής θα φτάνει τα 600 €υρώ την βραδιά.

Εννέα μικρότερα, παρόμοια διαμερίσματα, των πενήντα τετραγωνικών μέτρων πρόκειται η Γερμανική εταιρία να κατασκευάσει και στην Σιγκαπούρη στις αρχές του 2016.

Είναι φανερό ότι ο κολοσσός «Mercedes» έχει σκοπό ν’ ανοίξει φτερά και σε άλλους επικερδείς τομείς. Και ο στόχος της εταιρίας είναι -αν όλα πάνε καλά- η νέα διάσταση της να επεκταθεί παγκοσμίως στις μεγαλύτερες πόλεις του πλανήτη.

gus_maverick

About gus_maverick