Home / Gossip / Η Τζένιφερ Λόπεζ στη φόρα: Ο πρώτος της σύζυγος θα διαρρεύσει προσωπικές τους στιγμές

Η Τζένιφερ Λόπεζ στη φόρα: Ο πρώτος της σύζυγος θα διαρρεύσει προσωπικές τους στιγμές

Αυτό κι αν είναι κάτι που το περιμένουν πως και πως οι επί χρόνια θαυμαστές και ερωτευμένοι μαζί της. Το να είσαι πρώην με την Τζένιφερ Λόπεζ έχει τα προνόμια του ακόμα και όταν έχεις χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια μαζί της.

Πριν από τον Κάσπερ Σμαρτ, πριν τον Μαρκ Άντονι και τα παιδιά της, πριν τον Μπεν Άφλεκ, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε σχέση και είχε παντρευτεί με τον Οτζάνι Νόα. Τότε στα μικράτα της δεν ήταν ακόμα τόσο γνωστή και σίγουρα τα οπίσθια της δεν είχαν εντυπωθεί σε όλο τον ανδρικό πληθυσμό. Οπότε τα προσωπικά βίντεο που είχε ο Νόα μαζί της ήταν για προσωπική χρήση και μόνο.

Κάποια στιγμή χώρισαν και ο καθένας συνέχισε την πορεία του. Μετά από 20 χρόνια ο Νόα σκέφτηκε ότι είναι η καλύτερη στιγμή για να βγάλει στη δημοσιότητα ένα DVD με υλικό που περιλαμβάνει καθημερινές στιγμές της Τζένιφερ Λόπεζ, όπως ένας τσακωμός με τη μητέρα της Γουαδελούπη, αλλά τα ακόμα πιο ευχάριστα για τους θαυμαστές της έρχονται στη συνέχεια.

Ο Νόα μαζί με τον συνεργάτη του θα συνδέσουν τα τρία βίντεο για να βγάλουν ένα DVD και μέσα θα υπάρχουν προσωπικές στιγμές της Τζένιφερ από το μήνα του μέλιτος και ένα βίντεο που η JLo δέχεται spanking. Πάντως μην περιμένετε να δείτε την διάσημη τραγουδίστρια σε hardcore περιεχόμενο και σίγουρα η σκηνή που είχε στην τελευταία της ταινία The Boy Next Door είναι πολύ πιο extreme από αυτό που λέγεται ότι θα διαρρεύσει.

 

Πηγή: toratora.gr

About Panos Dreamer