Home / Πολιτική / Η συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ άρχισε πριν από δύο χρόνια, δήλωσε ο Μάρκος Μπόλαρης στο Πρακτορείο FM 104,9

Η συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ άρχισε πριν από δύο χρόνια, δήλωσε ο Μάρκος Μπόλαρης στο Πρακτορείο FM 104,9

Πριν από δύο χρόνια άρχισε η πολιτική συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, για συνεργασία μαζί του, και τώρα καρποφόρησε, δήλωσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

«Είναι ανοιχτός ένας πολιτικός διάλογος περίπου δυο χρόνια, ο οποίος ξεκίνησε όταν συζητήσαμε τη δυνατότητα διεκδίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Αυτή η συζήτηση δεν σταμάτησε ήταν σε εξέλιξη, κυρίως υπαγορευμένη από τις έντονες ανάγκες που έχουν οι πολίτες, ο λαός της χώρας. Αυτή η πολιτική συζήτηση οδήγησε σε αυτή τη συνεργασία, αφού δύο άλλες φορές τα εγχειρήματα απέτυχαν», είπε ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο FM 104,9 και στον δημοσιογράφο Κώστα Μπλιάτκα.

«Η συζήτηση για τον ελληνικό λαό, η συζήτηση για την κυβέρνηση, η συζήτηση για τον ΣΥΡΙΖΑ, η συζήτηση για τον Αλέξη Τσίπρα θα έπρεπε να είναι: Πάμε μπροστά. Αφήνουμε τη μιζέρια πίσω. Αφήνουμε την κακομοιριά πίσω, δημιουργούμε όρους για να φύγει μπροστά η κοινωνία, να φύγει μπροστά η οικονομία. Φεύγουμε μπροστά με ψηλά το κεφάλι για να μπορέσουμε να αλλάξουμε το κλίμα στην κοινωνία» τόνισε ο κ. Μπόλαρης.

About totritomati