Home / Αθλητισμός / Η παύση συνήθως φέρνει… καταιγισμό γκολ για Μπεργκ και Παναθηναϊκό!(vid)

Η παύση συνήθως φέρνει… καταιγισμό γκολ για Μπεργκ και Παναθηναϊκό!(vid)

Όπως τις δύο πρώτες του χρονιές στον Παναθηναϊκό, έτσι και φέτος, ο Μάρκους Μπεργκ «σίγησε», πριν επιστρέψει δριμύτερος και έτοιμος για πολλά γκολ! 

Τέσσερα παιχνίδια, 360 ολόκληρα λεπτά μακριά από τα δίχτυα είναι μια… ζωή ολόκληρη για τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος «ζει» από τα γκολ και την ερωτική σχέση που έχει με το πλεκτό των αντιπάλων! Ο Σουηδός στράικερ του Παναθηναϊκού δεν σκόραρε ούτε στην Νέα Σμύρνη, ούτε στα Πηγάδια αλλά ούτε και στην Λεωφόρο στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Πλατανιά και Λεβαδειακό. Ο «mr.goal» του Παναθηναϊκού έχει να σκοράρει από τις 30 Αυγούστου και τον αγώνα κόντρα στην Καλλονή!

Αυτή η περίοδος μακριά από το σκοράρισμα, πάντως, δεν ανησυχεί ούτε τον Μπεργκ ούτε και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Εξάλλου, όπως δείχνουν οι δύο πρώτες χρονιές του με την φανέλα του «τριφυλλιού», περνά ένα διάστημα(περίπου 40 ημερών) χωρίς γκολ και στην συνέχεια επανέρχεται φορτσάτος!

Στην πρώτη χρονιά(2013-2014) ο Μπεργκ παρουσίασε ένα διάστημα αφλογιστίας από τις 6/10 μέχρι τις 24/11!  Σκόραρε στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, στην συνέχεια δεν τα κατάφερε με Πανθρακικό, Εργοτέλη, Ολυμπιακό, Άρη και βρήκε το γκολ σε ματς με τον ΠΑΣ στην Λεωφόρο!

Στην δεύτερη χρονιά(2014-2015), η οποία σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ αλλά και από την ταλαιπωρία με την πνευμονία, ο Σουηδός… απείχε από το γκολ από τις 24/1 όταν σημείωσε γκολ στο 1-0 επί της Καλλονής μέχρι τις 8/3 όταν και έκανε τρομερό comeback με χατ τρικ στο 4-3 επί του ΠΑΟΚ! Τότε δεν βρήκε στόχο για 5 ματς πρωταθλήματος(Πλατανιάς, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Ολυμπιακός και Ατρόμητος)!

Όλες οι… επιστροφές του Μπεργκ συνδυάστηκαν με πολύ καλό σερί γκολ, κάτι που άπαντες στο «πράσινο στρατόπεδο» πιστεύουν ότι θα γίνει και φέτος…

Πηγή: http://www.panathinaikoskosmos.com/

About gus_maverick