Home / Showbiz / Η Μάιλι Σάιρους πρωταγωνίστρια στη νέα τηλεοπτική σειρά του Γούντι Άλεν

Η Μάιλι Σάιρους πρωταγωνίστρια στη νέα τηλεοπτική σειρά του Γούντι Άλεν

Αθήνα
Ο Γούντι Άλεν έχει νέα μούσα; Ο γνωστός αμερικανός σκηνοθέτης ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά έξι ημίωρων επεισοδίων για το Amazon και μόλις ανακοίνωσε τη νέα του πρωταγωνίστρια. Και δεν είναι άλλη από την τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους.

Ο Γούντι Άλεν γράφει, θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά, της οποίας ο τίτλος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός.

Εκτός από την Σάιρους, στη σειρά θα δούμε και την κωμικό Ελέιν Μέι.

Η σειρά θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Μάρτιο και το μόνο που ξέρουμε είναι ότι η υπόθεση θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του 1960.

«Δεν ξέρω πώς μπλέχτηκα με αυτό. Δεν έχω καμία ιδέα και δεν ξέρω πως να ξεκινήσω. Φαντάζομαι ότι ο Ρόι Πράις (ο αντιπρόεδρος των στούντιο της Amazon) θα το μετανιώσει» είχε πει ο Άλεν ανακοινώνοντας την είδηση της δημιουργίας της τηλεοπτικής σειράς.

Η Μάιλι Σάιρους επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, γράφοντας στον λογαριασμό της στο Instagram ότι είναι ενθουσιασμένη που θα παίξει στη σειρά. «Δίπλα στο κρεβάτι μου εδώ και κάποια χρόνια είναι ένα πορτραίτο του Γούντι Άλεν και κοιτούσα τα μάτια του όταν με πήραν τηλέφωνο να δουλέψω μαζί με τη φοβερή Ελέιν Μέι και τον τύπο αυτοπροσώπως! 1960 σου έρχομαι…» έγραψε η τραγουδίστρια στο λογαριασμό της.

Newsroom ΔΟΛ

About admin