Home / Gossip / Η Γιάννα βαπτίζει την εγγονή της στην Κρήτη

Η Γιάννα βαπτίζει την εγγονή της στην Κρήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr θα πάρει το όνομά της

Ένα μεγάλο κρητικό γλέντι ετοιμάζεται στο χωριό Έμπαρο Ηρακλείου όπου την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση της εγγονής της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Το μυστήριο θα τελεστεί στο εκκλησάκι της Παναγίας στο Δέτη και το τραπέζι θα γίνει στην αυλή του σχολείου υπό τους ήχους της κρητικής λύρας. Τις επόμενες μέρες μάλιστα, αναμένεται στο χωριό και η κόρη της κυρίας Αγγελοπούλου, Καρολίνα ώστε να συντονίσει και να επιβλέψει τις τελικές προετοιμασίες. Τα εδέσματα που θα προσφερθούν στους καλεσμένους έχουν παραγγελθεί από γνωστό τοπικό catering.

Η Καρολίνα Παρθένη είναι η κόρης της Γιάννας Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Γιώργο Παρθένη. Τον Σεπτέμβριο του 2013, παντρεύτηκε στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, επιχειρηματία Βασίλη Αμβρόσιο, η οικογένεια του οποίου έχει επιχειρηματικές δραστηριότητες στη Νότια Αφρική. Πριν λίγους μήνες, η Καρολίνα έγινε μητέρα και χάρισε στην Γιάννα Αγγελοπούλου μια υπέροχη εγγονή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr θα πάρει το όνομά της.

Το protothema.gr επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές του χωριού όπου επιβεβαίωσαν το γεγονός. Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι «η οικογένεια Αγγελοπούλου ήθελε να μείνει μυστική η βάπτιση και να μην ανακοινωθεί το παραμικρό.  Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχει οργανωθεί ένα μεγάλο κρητικό γλέντι για λίγους στενούς φίλους, με λυράρηδες της περιοχής».


Πηγή: http://www.entertv.gr/article/381596/i-gianna-vaptizei-tin-eggoni-tis-stin-kriti

About totritomati