Home / Gossip / Η Αdele κάνει έκπληξη σε γυναίκες που έκαναν οντισιόν υποδυόμενες αυτήν -αλλάζοντας με ειδικό μακιγιάζ τελείως την μορφή της-

Η Αdele κάνει έκπληξη σε γυναίκες που έκαναν οντισιόν υποδυόμενες αυτήν -αλλάζοντας με ειδικό μακιγιάζ τελείως την μορφή της-

Η Αdele μεταμφιέζεται για να κάνει έκπληξη σε γυναίκες που έκαναν οντισιόν υποδυόμενες την ίδια.

Η τραγουδίστρια έγινε αγνώριστη χάρη σε ειδικό μακιγιάζ και προσθετική μύτη.

Αποδεικνύοντας την αίσθηση του χιούμορ που έχει, η Adele ένωσε τις δυνάμεις της με τον παρουσιαστή Graham Norton του BBC για να κάνει έκπληξη μια ομάδα γυναικών που περνούσαν οντισιόν υποδυόμενες την ίδια την τραγουδίστρια.

Φορώντας προσθετική μύτη και πηγούνι, ένα ζευγάρι γάντια και όντας μακιγιαρισμένη από επαγγελματίες, η Adele μπλέχτηκε με τις άλλες γυναίκες και περίμενε να έρθει η σειρά της για να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η παρουσία της ήταν αδιάφορη και καμιά από τις διαγωνιζόμενες δεν την είχε αντιληφθεί. Όταν ως Jenny ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε τους πρώτους στίχους του Make You Feel My Love, όλοι κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και πως αυτή που είχαν μπροστά τους δεν ήταν μια τυχαία κοπέλα με ταλέντο.

Πηγή: www.lifo.gr

About gus_maverick