Home / Ελλάδα / Η αποστολή της Εθνικής για τα φιλικά με Λουξεμβούργο και Τουρκία

Η αποστολή της Εθνικής για τα φιλικά με Λουξεμβούργο και Τουρκία

Χωρίς δραστικές αλλαγές η πρώτη αποστολή του Μίχαελ Σκίμπε για τα φιλικά της Ελλάδας με Λουξεμβούργο και Τουρκία. Επιστρέφουν Νίνης, Σιόβας, Κλάους, Τζαβέλλας. Στις κλήσεις ξανά Γιάννου και Πέτσος.

Ξεκινά το «μοντάρισμα» της Εθνικής ομάδας υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Σκίμπε. Στην πρώτη του αποστολή για τα φιλικά με Λουξεμβούργο (13/11) και Τουρκία (17/11) δεν προχώρησε σε δραστικές αλλαγές, άλλωστε τώρα θα μάθει την ομάδα και κάλεσε στην πλειοψηφία παίκτες που ήταν και στις προηγούμενες αποστολές. Στα 25 πρόσωπα επιστρέφουν οι Νίνης, Σιόβας, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας. Στις κλήσεις ξανά και οι Πέτσος, Γιάννου.

Η 25μελής αποστολή: Καρνέζης, Καπίνο, Βελλίδης, Βύντρα, Τοροσίδης, Κίτσιου, Σιόβας, Παπαδόπουλος Κυρ., Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μόρας, Χολέμπας, Τζαβέλλας, Πέτσος, Τζιόλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Πέλκας, Νίνης, Φορτούνης, Αθανασιάδης, Μήτρογλου, Καρέλης, Αραβίδης, Γιάννου.

Η συγκέντρωση της Εθνικής με το νέο Γερμανό τεχνικό θα γίνει την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και στις 17:30 η πρώτη προπόνηση. Την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, το πρωί στις 10:30 (ανοιχτή για τα ΜΜΕ) και το απόγευμα στις 17:30.

πηγή sport fm

About m bonsu