Home / Ειδήσεις / Η αναμονή για Ενρίκε και ο Φρανκόβσκι

Η αναμονή για Ενρίκε και ο Φρανκόβσκι

Ο Βλάνταν Ίβιτς φανέρωσε χθες με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη για την απόκτηση εξτρέμ. Γι’ αυτό και εντείνονται οι προσπάθειες για να κλείσει άμεσα το θέμα.

Στην Τούμπα περιμένουν σήμερα να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Πέντρο Ενρίκε, καθώς η Ρεν θα πρέπει να πάρει μία οριστική απόφαση για τις διαπραγματεύσεις της με τον ΠΑΟΚ. Με τον παίκτη, ο οποίος πιέζει για να πάει στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει οριστική σύμφωνα εδώ και μέρες.

Κρούση με 1 εκατ. ευρώ για Φρανκόβσκι

Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της πολωνικής ιστοσελίδας “przegladsportowy.pl” (επικαλείται πληροφορίες από Πολωνό ατζέντη που συνεργάζεται με ελληνικές ομάδες), ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση στην Γιαγκελόνια για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, Πρζέμισλαβ Φρανκόβσκι προσφέροντας 1 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η διοίκηση της πολωνικής ομάδας ήταν αρνητική, πρώτος γιατί είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία και δεύτερο γιατί το καλοκαίρι ο Φρανκόβσκι θα συμμετάσχει στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 και εκτιμάται ότι η τιμή του θα ανέβει κατακόρυφα. Ο ύψους 1.75μ. Φρανκόβσκι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τη Γιαγκελόνια και φέτος σε 21 ματς έχει πετύχει 5 τέρματα.

sport24.gr

About Andreas Chondros