Home / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός / Ηρθε ο Στραματσιόνι – Οργισμένη ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό

Ηρθε ο Στραματσιόνι – Οργισμένη ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος σήμερα θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και από αύριο πιάνει δουλειά στο Κορωπί.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα προσγειώθηκε στην Αθήνα ο Αντρέα Στραματσιόνι, μετά από την πλήρη συμφωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.

Τον Ιταλό υποδέχθηκε ο Λεωνίδας Βόκολος και καλώς εχόντων των πραγμάτων, η πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί θα γίνει την προσεχή Τετάρτη, καθώς υπάρχει διήμερο ρεπό για Δευτέρα-Τρίτη, ενώ ντεμπούτο θα κάνει στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/11), στη Λεωφόρο. Ωστόσο από αύριο ο Ιταλός θα αρχίσει την προετοιμασία του, μαθαίνοντας σιγά-σιγά τη νέα του ομάδα.

Εν τω μεταξύ, μετά τη λήξη του αγώνα στο Περιστέρι και τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, η διοίκηση του τριφυλλιού εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση για τη διαιτησία Κύζα, στην οποία γίνεται λόγος για συνωμοσία εναντίον της ομάδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν βρισκόμαστε στη διόλου ευχάριστη θέση να ασχοληθούμε με όσους μανιωδώς προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στο δρόμο του Παναθηναϊκού.

Είναι ευδιάκριτη η συνωμοσία των ανθρώπων που έχουν μάθει να ζουν στη σκιά του παρασκηνίου με έναν και μοναδικό στόχο: να πλήξουν παντοιοτρόπως τον Παναθηναϊκό. Είμαστε η μία και μοναδική ομάδα που συστηματικά πλήττεται από το συγκεκριμένο σύστημα.

Μετά τον Βοσκάκη στην Ξάνθη, τον Αρετόπουλο στην Τούμπα, άλλο ένα μέλος της ελληνικής διαιτησίας, ο Κύζας έδειξε σε όλους τις… ικανότητές του. Απολύτως κατανοητό μετά από αυτά πώς του δίδεται σήμα διεθνή διαιτητή από 1η Ιανουαρίου.

Είμαστε υποχρεωμένοι να καλέσουμε την Δικαιοσύνη να παρέμβει, προκειμένου να σταματήσει η απάτη που συντελείται και έχει ως αποτέλεσμα τον παράνομο πλουτισμό μιας συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης».


Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/234708/kontonis-koronida-ton-athlimaton-o-marathonios

About admin