Home / Ελλάδα / Ηλικιωμένος από το Δομοκό ζητά ευθανασία λόγω των χρεών του!

Ηλικιωμένος από το Δομοκό ζητά ευθανασία λόγω των χρεών του!

Εβδομηντάχρονος από την Εκκάρα Δομοκού κατέθεσε αίτημα ευθανασίας στο δημαρχείο Δομοκού , εξαιτίας χρέους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ
news247
Μάρτιος 18 2016 09:47
Συγκλονίζει η ιστορία ενός 70χρονου αγρότη από την Εκκάρα Δομοκού, ο οποίος αναγκάστηκε να καταθέσει αίτημα για ευθανασία στο δημαρχείο Δομοκού προκειμένου να γλιτώσει από τα χρέη.
Ο 70χρονος εξηγεί στοτο Star Kεντρικής Ελλάδας. πως πήρε την απόφαση επειδή βρίσκεται σε αδιέξοδο εξαιτίας χρέους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ το οποίο καλείται να πληρώσει. Ωστόσο ο ίδιος τονίζει πως τα χρέη του προέρχονται από μια υπόθεση εξαπάτησης δέκα χρόνια πριν, και τονίζει πως έπεσε θύμα ενός φίλου του που τον εκμεταλλεύτηκε.
“Ζω σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση, δεν έχω να φάω και δεν μπορώ να πάρω τα φάρμακά μου”, είπε. Εξήγησε παράλληλα ότι δεν έχει το θάρρος να θέσει μόνος του τέλος στη ζωή του και αποφάσισε να υποβάλλει αίτημα ευθανασίας.
Μάλιστα, όπως ανέφερε, επειδή γνωρίζει ότι οι ελληνικές αρχές δεν θα εγκρίνουν το αίτημά του και ίσως δεν δεχτούν να τον στείλουν στο εξωτερικό -όπως τους ζήτησε- γι’ αυτό κατέθεσε το ίδιο αίτημα και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

πηγή: lamiastar

About Vassilis Batzis