Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Κύπελλο / Ζωντανός και στο Κύπελλο ο Πανθρακικός, 1-0 τον Βόλο

Ζωντανός και στο Κύπελλο ο Πανθρακικός, 1-0 τον Βόλο

Μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου για το πρωτάθλημα, ο Πανθρακικός συνέχισε την ανοδική του πορεία φτάνοντας στην πρώτη του νίκη στο Κύπελλο (1-0) κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και ελπίζει σε πρόκριση.

Τον τίτλο του φαβορί και της καλύτερης ομάδας από τη στιγμή που τους χωρίζει μια κατηγορία πιστοποίησε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Πανθρακικός στο ΔΑΚ Κομοτηνής για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δείχνοντας ότι συνεχίζει την ανοδική του πορεία μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα, επικράτησε των Θεσσαλών έστω και δύσκολα με 1-0 και το μεγαλύτερο μερίδιο στη νίκη αυτή ανήκει στον Μεχία που με ένα καταπληκτικό σουτ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους.

Ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να φανεί πολύ ανταγωνιστικός και μάλιστα έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 49’, όταν ο Τσιλιγγίρης προ κενής εστίας έχασε ένα… σίγουρο γκολ.

Με αυτή τη νίκη ο Πανθρακικός ξαναμπαίνει στη διεκδίκηση της πρόκρισης από τον 3ο όμιλο, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ζδράβος, Παπαχρήστος, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Σέτι (46′ Μπαϊκαρά), Μεχία, Μαρκόπουλος (78′ Χαβίτο), Μάρτινς, Μουδούρογλου (46′ Μουδούρογλου), Νικόλτσης.

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Δασκαλάκης, Χιντζίδης, Ζέρης, Καραμανλής, Νικολόπουλος (56′ Νάστος), Τσιάρας, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης (63′ Γκουγκούδης), Κεσίδης (86′ Αλαμάνης), Διαμαντόπουλος, Τσιλιγγίρης

Βαθμολογία 3ου ομίλου

1. ΠΑΟΚ 3 (2-0) με αγώνα λιγότερο
2. Πανθρακικός 3 (1-2)
3. Χανιά 3 (2-1) με αγώνα λιγότερο
4. Ολυμπιακός Βόλου 0 (1-3)

Η επόμενη αγωνιστική (17/12)
Χανιά-Πανθρακικός
Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ

πηγή sport fm

About m bonsu