Home / Ειδήσεις / Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας μοίραζε χαζοχαρούμενα τριαντάφυλλα, αγκαζέ με τον Νταβούτογλου

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας μοίραζε χαζοχαρούμενα τριαντάφυλλα, αγκαζέ με τον Νταβούτογλου

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής μίλησε για το προσφυγικό σε συζήτηση στο Δημαρχείο Καισαριανής και αναφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού, αλλά και άλλων μελών της κυβένρησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Τα βέλη της και πάλι κατά του πρωθυπουργού έστρεψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας σε συζήτηση για το προσφυγικό. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις εικόνες του Αλέξη Τσίπρα από την Τουρκία “να μοιράζει χαζοχαρούμενα κόκκινα τριαντάφυλλα σε γυναίκες δημοσιογράφους αγκαζέ με τον κύριο Νταβούτογλου, προσβάλοντας βάναυσα τους αγώνες για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής μίλησε σε συζήτηση που διοργάνωνε η Κίνηση “Απελάστε το ρατσισμό” με θέμα: Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες. Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. “Θα πω τα αυτονόητα, γιατί όταν τα αυτονόητα δεν λέγονται οδηγούμαστε σε προκλητικές κυβερνητικές τοποθετήσεις, όπως η σημερινή του κ. Μπαλτά, ότι η εικόνα της Ειδομένης τιμά, δήθεν, τη χώρα μας. Ή αντίστοιχα η δήλωση του καθ’ ύλην αρμόδιου για το θέμα, του κυρίου Μουζάλα, ότι το χάος που επικρατεί στην περιοχή είναι αντίστοιχο με αυτό σε περίπτωση σεισμού και ξαφνικά ως δια μαγείας” φαίνεται να δήλωσε η κα. Κωνσταντοπούλου.

Στην ίδια συζήτηση μίλησαν οι Θανάσης Κούρκουλας – Κίνηση “Απελάστε το ρατσισμό”, Μάνια Μπαρσέφσκι – Τμήμα Δικαιωμάτων Λαϊκής Ενότητας και Γιώργος Τσιάκαλος – Πανεπιστημιακός. Η Κίνηση “Απελάστε το ρατσισμό” θα συμμετέχει το Σάββατο στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βικτωρίας στις 2 μ.μ.

Πηγή:News247.gr

About Vassilis Batzis