Home / Ειδήσεις / Ζάκυνθος: Ανήλικος τουρίστας έκλεψε ασθενοφόρο και σκόρπισε τον τρόμο

Ζάκυνθος: Ανήλικος τουρίστας έκλεψε ασθενοφόρο και σκόρπισε τον τρόμο

Στον Λαγανά

O δράστης  έπεσε πάνω σε μια σειρά από σταθμευμένα οχήματα και μηχανάκια, ενώ στο τέλος της πορείας του κατάφερε να το ακινητοποιήσει σχεδόν μέσα σε ένα νυχτερινό κατάστημα της περιοχής

Τον τρόμο έζησαν κάτοικοι, επιχειρηματίες και τουρίστες στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά της Ζακύνθου, όταν είδαν ένα νεαρό Βρετανό να αρπάζει το ασθενοφόρο όχημα ιδιωτικού Ιατρικού Κέντρου και να πέφτει πάνω σε επτά αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι, χωρίς ευτυχώς να τραυματίζεται κανείς.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το «imerazante.gr», όταν ο ανήλικος νεαρός Βρετανός τουρίστας που έκανε τις διακοπές του στο νησί και βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έβγαλε με τη βία έξω τον οδηγό, τον πέταξε κάτω, ανέβηκε στη θέση του και ξεκίνησε την τρελή κούρσα του.

Οι σκηνές που ακολούθησαν μόνο από κινηματογραφική ταινία θα μπορούσαν να είναι βγαλμένες, αφού ο δράστης έπεσε πάνω σε μια σειρά από σταθμευμένα οχήματα και μηχανάκια, ενώ στο τέλος της πορείας του κατάφερε να το ακινητοποιήσει σχεδόν μέσα σε ένα νυχτερινό κατάστημα της περιοχής.

Αμέσως στο σημείο έφτασε αστυνομική δύναμη, όπου συνέλαβε το νεαρό τουρίστα και τον οδήγησε στα κρατητήρια. Ακολούθως οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών όπου και αφέθηκε τελικά ελεύθερος,  καθώς ήταν ανήλικος.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis