Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Β΄ Εθνική / «Ευλογία να αγωνίζομαι στην ΑΕΛ»

«Ευλογία να αγωνίζομαι στην ΑΕΛ»

Ευλογία χαρακτήρισε την παρουσία του στην ΑΕΛ ο Άγγελος Βέρτζος, τονίζοντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως όταν άλλοι ποδοσφαιριστές ψάχνουν τα αυτονόητα, οι «βυσσινοί» προσφέρουν ό,τι χρειάζεται ένας παίκτης.

Για όσα έχει καταφέρει ΑΕΛ μέχρι τώρα, το όνειρο της ανόδου και τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό τους δυναμικά μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άγγελος Βέρτζος, τονίζοντας την καλή κατάσταση που επικρατεί.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του Γιώργου Χελάκη:

Για την φετινή πορεία της ΑΕΛ: «Η ομάδα έχει μεγάλη δυναμική. Όλοι ξέρουν τι σεβασμό εμπνέει αυτή η ομάδα για όσα έχει κάνει στο παρελθόν».

Για τον κόσμο: «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα κάθε χρόνο πεθαίνει όλο και πιο πολύ γιατί ο κόσμος δεν το εκτιμάει όσο πρέπει. Στην Λάρισα δεν ισχύει αυτό. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και θέλει να τον βλέπει ψηλά, παρότι τα τελευταία χρόνια δεν την βλέπει στην μεγάλη κατηγορία. Φέτος ειδικά στέκεται ακόμα περισσότερο στο πλευρό μας, γιατί πιστεύει στο όνειρο να τη δει να επιστρέφει».

Για το ότι θεωρείται φαβορί για την άνοδο: «Στην Ελλάδα εύκολα βγαίνουν συμπεράσματα και πρωταθλητές. Για να μείνει εκεί που είσαι πρέπει να δουλεύεις συνεχώς και να μην ακούς αυτά που λέγονται. Είναι μια καλή αρχή. Πρέπει να δουλεύεις και να μη στέκεσαι σε συμπεράσματα».

Για την δυνατή άμυνα: «Σίγουρα κάτι δείχνει. Κυρίως την ομαδική προσπάθεια. Όπως έχουνε καλή επίθεση, έχουμε και καλή άμυνα. Όλα λειτουργούν σωστά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, προσηλωμένοι στο στόχο μας. Είμαστε μια νέα ομάδα, δεν πρέπει να ξεφεύγουμε απ’ αυτή τη λογική».

Για τον Ράτκο Ντόστανιτς: «Τον είχα προπονητή και στη Βέροια. Δεν χρειάζεται να πω πολλά γι’ αυτόν. Υπάρχει σεβασμός για την καριέρα του. Έχει δημιουργήσει καλό κλίμα στην ομάδα, φαίνεται ότι ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι. Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Όλα φαίνονται στο γήπεδο».

Για την κατάσταση που επικρατεί στη Λάρισα: «Είναι ευλογία θεού να βρίσκομαι σ’ αυτήν την ομάδα. Το γήπεδο, οι προπονητικές εγκαταστάσεις, είναι απ’ τις καλύτερες που έχω συναντήσει. Πέρασα και απ’ τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, από τότε έχω να δω τέτοια πολυτέλεια. Πέρασα από πολλά “σχολεία” που δεν παρείχαν ούτε τα αυτονόητα. Αν και είμαστε στη Football League, ανήκουμε σε καλύτερη κατηγορία και νιώθω ποδοσφαιριστής. Σε άλλες ομάδες αγωνίζονται οι παίκτες για τα αυτονόητα, όπως το μισθό τους. Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε τέτοια προβλήματα».

πηγη sport fm

About m bonsu