Home / Ελλάδα / Ερωτήματα για την ύπαρξη ελληνικού σχεδίου θέτει ο Στ. Θεοδωράκης

Ερωτήματα για την ύπαρξη ελληνικού σχεδίου θέτει ο Στ. Θεοδωράκης

Σειρά ερωτημάτων για το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης θέτει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ διερωτάται γιατί τα στελέχη της κυβέρνησης συνεχίζουν να αναμασάνε επικίνδυνες θεωρίες περί ρήξης και δραχμής.

Ο κ. Θεοδωράκης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού ότι η κυβέρνηση κατέθεσε αργά το βράδυ στου θεσμούς ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου διατυπώνει σειρά ερωτημάτων «Υπάρχει τέτοιο σχέδιο και ποιος άλλος το γνωρίζει εκτός του Πρωθυπουργού; Γιατί βλέπουμε ότι τα στελέχη της κυβέρνησης ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να αναμασάνε επικίνδυνες θεωρίες περί ρήξης και δραχμής και δεν κατανοούμε βέβαια γιατί ο Πρωθυπουργός δεν υπερασπίστηκε με τη φυσική του παρουσία την τελική του πρόταση στη χθεσινή πενταμερή συνάντηση στο Βερολίνο».

Πάντως όπως επισημαίνει «το Ποτάμι δεν περίμενε την ασφυξία της οικονομίας και της κοινωνίας για να πάρει τις αποφάσεις του, και έχουμε πει και το ξαναλέμε ότι θα στηρίξουμε ένα σχέδιο που εξυπηρετεί την ανάγκη της χώρας για ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη, για μείωση των ανισοτήτων».

 

 


Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/story/960787/erotimata-gia-tin-uparksi-ellinikou-sxediou-thetei-o-st-theodorakis

About admin