Home / Αθλητισμός / Επιστολή Μποροβήλου στη ΓΑΔΑ για πρόσθετα μέτρα στο ντέρμπι

Επιστολή Μποροβήλου στη ΓΑΔΑ για πρόσθετα μέτρα στο ντέρμπι

Επιστολή στη ΓΑΔΑ έστειλε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SoccerPlus, ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, ζητώντας να ληφθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι του Σαββάτου (13/02) ΑΕΚ-Ολυμπιακός.
Ο κ. Μποροβήλος υποδεικνύει συγκεκριμένα σημεία στο ΟΑΚΑ που πρέπει να προσεχθούν, ζητώντας την παρουσία περισσότερων αστυνομικών δυνάμεων.

Πάντως, ο πρόεδρος της Super League δεν θέτει μέσω της επιστολής θέμα αναβολής, αλλά θέτει την Αστυνομία προ των ευθυνών της για την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα υψηλής επικινδυνότητας, σε μία μέρα που αναμένεται να υπάρξει αναταραχή στην Αθήνα λόγω και της παρουσίας των αγροτών.

Η επιστολή έχει κοινοποιηθεί και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus δεν πρόκειται να αποφασίσει την αναβολή του ντέρμπι, εκτός και αν υπάρξει σχετική εισήγηση από την Αστυνομία ή τη Super League.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/sports/article/306951/epistoli-borovilou-sti-gada-gia-prostheta-metra-sto-derbi/#ixzz3zyO9w8nE
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

About totritomati