Home / Ειδήσεις / Επικεφαλής του Ποταμιού παραμένει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Επικεφαλής του Ποταμιού παραμένει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ολοκληρώνεται το συνέδριο

Αθήνα
Επικεφαλής του Ποταμιού θα συνεχίσει να είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά τη συντριπτική του υπεροχή στην εκλογική διαδικασία στο 2ο συνέδριο του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επανεξελέγη με ποσοστό 88,16%, ενώ ο έτερος υποψηφιος, Παύλος Ελευθεριάδης, συγκέντρωσε το 11,84%.

Η τρίτη και τελευταία ημέρα του Συνεδρίου του Ποταμιού σημαδεύτηκε από τις επικρίσεις που δέχθηκε από πολλούς ομιλητές ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου είχε μιλήσει για «τρία Ποτάμια», της ηγεσίας, των εθελοντών και των απογοητευμένων που έπαψαν να το στηρίζουν. Ο κ. Θεοχάρης επέρριψε τις ευθύνες στον Σταύρο Θεοδωράκη, ισχυρισμός που προκάλεσε τις αντιδράσεις πολλών στελεχών.

Τα πυρά συγκέντρωσαν και βουλευτές του Ποταμιού που θεωρήθηκε από πολλούς ότι φέρουν ευθύνη για τη μείωση της επιρροής του κόμματος, καθώς ακολουθούν προσωπική στρατηγική.

Μετά την εκλογή του, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι δεν υπάρχουν τρία Ποτάμια,και δεν μπορεί κάποιος να απολαμβάνει τα προνόμια του «είσαι» και τη δημοσιότητα του «δεν είσαι». Πρόσθεσε ότι το κόμμα δεν είναι ούτε του ίδιου, ούτε των βουλευτών, αλλά των εθελοντών και των μελών του.

Ο κ. Θεοδωράκης, τέλος, συμφώνησε με τον Κ. Μητσοτάκη και την Φ. Γεννηματά να γίνει άμεσα η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό.

Newsroom ΔΟΛ

About Kostas Athanasoulis