Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / ”Επικίνδυνη η Μπεσίκτας ”

”Επικίνδυνη η Μπεσίκτας ”

Τσόχλας και Κακαρούδης κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος ξεκαθαρίζοντας πως η Μπεσίκτας είναι πολύ επικίνδυνη μετά την αλλαγή προπονητή.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας στην Πυλαία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Eurocup με τους Απόλλωνα Τσόχλα και Κώστα Κακαρούδη να τονίζουν πως η τούρκικη ομάδα είναι πολύ επικίνδυνη με την αλλαγή προπονητή (Γιαγκιζέρ Ουλούγκ αντί Χένρικ Ντέτμαν), διότι δεν ξέρεις τι θα παρουσιάσει στο παρκέ.

Αρχικά ο σούτινγκ γκαρντ του «δικεφάλου του Βορρά» τόνισε για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας:

«Η Μπεσίκτας ειναι καλή ομάδα, έχει κάνει καλές μεταγραφές. Εχει αλλάξει και προπονητή και δεν ξέρουμε τι θα παρουσιάσει αύριο. Εμείς, πάντως, θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, πάμε για τη νίκη».

Για τα αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Είναι αρκετά στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις, βελτιωνόμαστε και με τον καιρό θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».

Για το γεγονός ότι η Μπεσίκτας διαθέτει καλούς ψηλούς:

«Εμείς έχουμε μία αδυναμία στα ριμπάουντ, αλλά αυτό είναι ομαδική δουλειά. Εχουμε κάνει κάποιες ήττες, όμως, δείχναμε καλό πρόσωπο. Βέβαια το ζητούμενο είναι οι νίκες, γι’ αυτό είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις».

Για το αν δίνουν βαρύτητα σε κάποιες διοργανώσεις περισσότερο από τις υπόλοιπες:«Και οι τρεις διοργανώσεις είναι εξίσου σημαντικές. Προχωρήσαμε στο Κύπελλο, ξέραμε ότι είναι δύσκολο στην αρχή το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα και στο Eurocup προερχόμαστε από μία νίκη στην έδρα μας και παίξαμε καλά στη Ρωσία»

Από την πλευρά του ο Απόλλωνας Τσόχλας έδωσε το σύνθημα της νίκης λέγοντας:

«Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι καλή ομάδα η Μπεσίκτας, όμως, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσουμε να νικάμε για να πάρουμε ψυχολογία», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εχουμε αναλύσει την Μπεσίκτας. Διαθέτει έμπειρους παίκτες, γεμάτο ρόστερ, αλλά έχει και αδυναμίες τις οποίες έχουμε εντοπίσει και αύριο πρέπει να κερδίσουμε. Είναι μια ομάδα που θέλει να τρέξει, είναι εκρηκτική αλλά έχει αντιφατικά αποτελέσματα. Είναι λίγο αλλοπρόσαλλη. Κέρδισε μέσα στην Λιέτουβος και έχασε από την Αβτοντορ. Αυτό βέβαια από την άλλη την κάνει πιο επικίνδυνη. Δεν ξέρεις πως θα εμφανιστεί. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την αμυνά μας».

Για την αλλαγή προπονητή στην Μπεσίκτας και αν αυτό επηρεάσει στον αυριανό αγώνα:«Δεν ξέρουμε τι μπορεί να αλλάξει. Σίγουρα μπορεί να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό και εμείς θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι».

Για τον όμιλο που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ: «Δεν έχει μεγάλο φαβορί ο όμιλος. Πάνω κάτω είναι ισοδύναμες οι ομάδες. Μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε και να χάσουν από οποιονδήποτε».

πηγή sport fm

About m bonsu