Home / Ειδήσεις / Επιθέσεις σε βάρος γυναικών με σεξουαλικό κίνητρο σε υπόγεια διάβαση στο Μαρούσι

Επιθέσεις σε βάρος γυναικών με σεξουαλικό κίνητρο σε υπόγεια διάβαση στο Μαρούσι

Ενέδρες σε γυναίκες που περνούν υπόγεια διάβαση στο Μαρούσι στήνει σάτυρος, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πίσω από τουλάχιστον δύο επιθέσεις.

Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε στις 8 το πρωί της Δευτέρας όταν μία 30χρονη διέσχιζε την υπόγεια διάβαση στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Αγίου Κωνσταντίνου.

Ένας άγνωστος άνδρας, σύμφωνα με την περιγραφή της, την πλησίασε από πίσω προβαίνοντας σε άσεμνες ενέργειες. Στη συνέχεια, επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα και να την ρίξει στο έδαφος. Η 30χρονη αντέδρασε στις αρρωστημένες προθέσεις του, του επιτέθηκε και έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Ο δράστης, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Την ώρα που η γυναίκα βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής προκειμένου να καταγγείλει την επίθεση σε βάρος της, εκδηλώθηκε ακόμα μία επίθεση.

Το δεύτερο περιστατικό καταγράφηκε στις 10 το πρωί με θύμα μία 40χρονη στην ίδια υπόγεια διάβαση.

Και σε αυτή την περίπτωση ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα και επιχείρησε με τον ίδιο τρόπο να κάμψει τις αντιστάσεις του. Η 40χρονη έβαλε τις φωνές και άρχισε να χτυπά τον δράστη που επιχειρούσε να την ξεγυμνώσει. Κατάφερε να ξεφύγει, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., πέρα από τις περιγραφές των θυμάτων, αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και επιχειρήσεων της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν τον επίδοξο βιαστή και βρουν το δρομολόγιο που είχε ακολουθήσει.

πηγή : huffingtonpost.gr

About Kostas Athanasoulis