Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Επέστρεψε στις νίκες η Βαλένθια

Επέστρεψε στις νίκες η Βαλένθια

Επιστροφή στις νίκες για την Βαλένθια, η οποία επικράτησε της Γρανάδα με 1-0 στο ”Μεστάγια” στον πρώτο αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Primera division.

Η Βαλένθια έδειξε να είναι αγχωμένη μετά τα δυο σερί αρνητικά αποτελέσματα αλλά έπρεπε να πάρει τη νίκη πάση θυσία, έτσι ώστε να επέλθει ηρεμία τόσο στους παίκτες όσο και στον Νούνο Εσπίριτο ,του οποίου η θέση στο τιμόνι της ομάδας δεν είναι σίγουρη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μουσταφί στο 26′ λεπτό με καρφωτή κεφαλιά, μετά την καταπληκτική σέντρα του Μπακαλί απο τα δεξιά. Μετά την επίτευξη του τέρματος οι δυο ομάδες ανέβασαν ρυθμό, με τους μεν γηπεδούχους να προσπαθούν να πετύχουν και δεύτερο γκολ και τους δε φιλοξενούμενους να προσπαθούν να ισοφαρίσουν, με το τελικό σκορ ωστόσο να παραμένει μέχρι το τέλος παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες των δυο ομάδων.

Αυτή ήταν μια νίκη ψυχολογίας για τις ”Νυχτερίδες” που σίγουρα θα βοηθήσει για τη συνέχεια, ενώ άσχημα είναι τα νέα για τη Γρανάδα καθώς αυτή ήταν η τέταρτη σερί της ήττα, και συνολικά πέμπτη στις πρώτες έξι αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος.

 

 

Επιμέλεια: Αθανασούλης Κωνσταντίνος

About Kostas Athanasoulis