Home / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός / «Ενωμένοι θα καταφέρουμε πολλά»

«Ενωμένοι θα καταφέρουμε πολλά»

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟ για τη νίκη στην Ξάνθη και τους ζήτησε να έχουν ομαδικό πνεύμα για να ξεπεράσουν όλα τα «εμπόδια» στη συνέχεια.

Η χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη είναι σπουδαία για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Οι «πράσινοι» πέρασαν από μια δύσκολη έδρα, μπήκαν με το δεξί σε μια σειρά από δύσκολα ματς, διατήρησαν την επαφή τους με την κορυφή και έκαναν ένα μικρό σερί, με τρεις συνεχείς επικρατήσεις.

Ο Γιάννης Αναστασίου, λοιπόν, είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και φυσικά ανακουφισμένος με το «διπλό». Μετά το τέλος του αγώνα, μοίρασε συγχαρητήρια στα αποδυτήρια.

«Συγχαρητήρια σε όλους για όσα καταφέρατε σήμερα. Πήραμε μια νίκη σε δύσκολη έδρα και δείξαμε ότι αν λειτουργούμε ως ομάδα και είμαστε ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ενωμένοι σαν γροθιά. Μ’ αυτό το πνεύμα μπορούμε να κάνουμε πολλά και θα το δείτε. Σήμερα (σ.σ. χθες) ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια. Κανείς δεν μας χαρίζεται και αυτό θα συμβαίνει και στο μέλλον. Ενωμένοι συνεχίζουμε και έτσι θα τα καταφέρουμε όλα», είπε ο κόουτς του «τριφυλλιού» στους ποδοσφαιριστές.

πηγή sport fm

About m bonsu