Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / Εκτός Γιουβέντους μέχρι νεωτέρας ο Κάσερες

Εκτός Γιουβέντους μέχρι νεωτέρας ο Κάσερες

Εκτός ομάδας τέθηκε ο Μάρτιν Κάσερες κατόπιν απόφασης της διοίκησης της Γιουβέντους, αφού διέλυσε με το αυτοκίνητό του μια στάση λεωφορείου και δύο άλλα αυτοκίνητα, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πολύ βαριά τιμωρία στον Μάρτιν Κάσερες επέβαλε η Γιουβέντους μετά το τρακάρισμα που είχε ο Ουρουγουανός αμυντικός τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο άσος των πρωταθλητών Ιταλίας έχασε τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε και έπεσε πάνω σε μια στάση λεωφορείου και σε δύο παρκαρισμένα οχήματα, χωρίς ο ίδιος να πάθει το παραμικρό.

Μετά την έρευνα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και για αυτό λόγο θα πληρώσει πρόστιμο 1.000 ευρώ ενώ του κατασχέθηκε και το αμάξι.

Η Γιουβέντους από την πλευρά της δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θέτει τον παίκτη εκτός ομάδας, αφού παραβίασε τον κώδικα δεοντολογίας της ομάδας.

«Η Γιουβέντους επέβαλε τις παρακάτω πειθαρχικές ποινές: πρόστιμο και προσωρινό αποκλεισμό από τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας», αναφέρει μεταξύ άλλων η διοίκηση των «μπιανκονέρι».

πηγή sport fm

About m bonsu