Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / «Εκπληκτικός ο κόσμος μας, ανυπομονώ για το ντέρμπι»

«Εκπληκτικός ο κόσμος μας, ανυπομονώ για το ντέρμπι»

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε είναι ένα από τα πιο “βαριά χαρτιά” της ΑΕΚ. Ο «μικρός μάγος» παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN της Αργεντινής, όπου μίλησε για ΑΕΚ, τον κόσμο της, την επιστροφή του στην Ευρώπη, την κρίση στη χώρα μας και το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά:

Για τους οπαδούς στην Ελλάδα: «Είναι αλήθεια ότι τον λίγο καιρό που βρίσκομαι εδώ έχω καταλάβει ότι το κοινό είναι πολύ φανατικό. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα να βλέπω τον κόσμο να είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Βρίσκομαι σε ένα μεγάλο κλαμπ, με εκπληκτικό κόσμο και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».

Για την επιστροφή του στην Ευρώπη: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί επέστρεψα στην Ευρώπη. Είχα την ευκαιρία να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης. Η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ στην Ελλάδα που πάντα παλεύει για μεγάλα πράγματα. Είμαι χαρούμενος γιατί ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει κάποια καλά ματς και έχουμε μια ομάδα με εκπληκτικό κόσμο και πολλά παιδιά που θέλουν να δουλέψουν, να διακριθούν και να πετύχουν σημαντικά πράγματα με τον σύλλογο. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από σημαντικούς ανθρώπους ώστε να κάνουν την ομάδα καλύτερη και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ».

Για την κρίση στην Ελλάδα: «Για να λέμε την αλήθεια εγώ και οι συμπαίκτες μου δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Ζούμε καλά και ήρεμα. Όμως, όπως και στην Ισπανία, αλλά όπως και στην Αργεντινή, ακούς για την κρίση και ξέρεις πως υπάρχει κόσμος που δεν περνά καλά».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Όλα τα παιχνίδι είναι δύσκολα και αυτό που θέλω εγώ είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρουμε καλό θέαμα. Μου αρέσουν αυτά τα ματς και ανυπομονώ να αγωνιστώ».

Πηγή: http://www.pamesports.gr/

About gus_maverick