Home / Ειδήσεις / Εκλογές 2015: #Ask_Zoe: Η Κωνσταντοπούλου κάνει live chat με τους χρήστες του twitter

Εκλογές 2015: #Ask_Zoe: Η Κωνσταντοπούλου κάνει live chat με τους χρήστες του twitter

Η Λαϊκή Ενότητα διοργανώνει ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο twitter την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 με 21.30. Δύο μόλις ημέρες πριν τις εκλογές, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα απαντήσει στις ερωτήσεις χρηστών του twitter σε μια δίωρη διαδικτυακή συνέντευξη που θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

Η ανακοίνωση της ΛΑ.Ε. διευκρινίζει πως οι ερωτήσεις θα υποβάλλονται με το hashtag  #ask_Zoe και η διαδικασία υποβολής θα ξεκινήσει δύο ώρες νωρίτερα, στις 17.30, και θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.  Οι ερωτήσεις θα απαντώνται με τη σειρά που θα υποβάλλονται από τους χρήστες στο twitter, με μόνη παρέμβαση την ομαδοποίηση όμοιων ερωτήσεων.

Έχουμε την αίσθηση πως ξέρουμε ποιο θα είναι ένα από τα hashtag-trends στο twitter αύριο το απόγευμα, αν και η αλήθεια είναι αναρωτιόμαστε πως θα χωρέσει ο χειμαρρώδης λόγος της υποψήφιας βουλευτού της ΛΑ.Ε. σε 140 χαρακτήρες, όταν δυσκολεύεται να “περιοριστεί” ακόμη και στα τηλεοπτικά χρονικά όρια.

Αλέξης VS Ζωής

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το επιτελείο του κόμματος, επέλεξε να βάλει τη διαδικτυακή αυτή συζήτηση την ώρα που θα προβάλλεται η κεντρική προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από το Σύνταγμα.

 

πηγή

About gus_maverick