Home / Αστεία / Εκλογές 2015: Η ανάλυση της Ελληνοφρένειας και το ‘στόλισμα’ των πολιτικών αρχηγών

Εκλογές 2015: Η ανάλυση της Ελληνοφρένειας και το ‘στόλισμα’ των πολιτικών αρχηγών

Φορώντας τη φουστανέλα του, αλλά με σακάκι, ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας εισέβαλε στο στούντιο του Alpha για να σχολιάσε το αποτέλεσμα των Εκλογών, έχοντας μία “καλή” κουβέντα να πει για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

“Πάλι τον βγάλαμε; Δεν έφτανε η πρώτη φορά Αριστερά, θέλει και δεύτερη;”, είπε για τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, είπε “καμαρώστε αστική ευγένεια”, μιλώντας για “στόμα βόθρο”.

“Τον Φασίστα όσο κι αν τον βγάλετε και να τον ξεπλύνετε, το αίμα από τα χέρια δεν πλένεται. Πόσοι συνυπογράψανε για τις δολοφονίες;” είπε για τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Σειρά είχε ο Σταύρος Θεοδωράκης, τον οποίο χαρακτήρισε ως “τον λόγο που τραβιόμαστε σε εκλογές κάθε 6 μήνες”. “Φαγώθηκε η φράου Μέρκελ να βάλει έναν δικό της στην κυβέρνηση… δεν σου βγήκε… παραλίγο 10%”, είπε πριν βγάλει μαζί του μία selfie.

Για τον Δημήτρη Κουτσούμπα είπε, πως έχασε τη μοναδική ευκαιρία να συνεργαστεί με την πιο ξεφτιλισμένη κυβέρνηση της Αριστεράς, ενώ χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο “κωλόφαρδο”.

“Πήγε καλά με το σπάσιμο του χεριού, αν έσπαγε και τα πόδια του παιδιού, μπορεί να έπαιρνε και λίγο παραπάνω”, είπε.

Στη συνέχεια “στόλισε” και τη Φώφη Γεννηματά, η οποία όπως είπε, ντύθηκε να πάει για επίδειξη τάπερ, αλλά την έκαναν πρόεδρο γιατί λέγεται Γεννηματά.

Σειρά του Παναγιώτη Λαφαζάνη, για τον οποίο είπε: “Η διάσπαση της διάσπασης μιλάει για ενότητα και μάλιστα λαϊκή. Αυτοί εκεί μέσα είναι για λαϊκή απογευματινή, όχι για ενότητα”.

Και για τον Βασίλη Λεβέντη, είπε πως η είσοδός του στη Βουλή είναι μία ηθική δικαίωση. “Φώναζε όμως, τα λεγε, κάποια ζώα δεν μας πιστεύουν. Τελικά τον πίστεψαν… τα ζώα”.

 

Πηγή: news247.gr

About Panos Dreamer