Home / Ειδήσεις / Εισβολή ληστών με καλάσνικοφ σε ξενοδοχείο της Κρήτης

Εισβολή ληστών με καλάσνικοφ σε ξενοδοχείο της Κρήτης

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε στις 21:45 το βράδυ της Παρασκευής σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τρεις δράστες, οπλισμένοι με πιστόλια και καλάσνικοφ, εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο της ξενοδοχειακής μονάδας και αφαίρεσαν πολύτιμα αντικείμενα.

Βγαίνοντας οι δράστες πήραν προσωρινά μαζί τους έναν υπάλληλο, τον οποίο άφησαν πριν μπουν σε κλεμμένο όχημα που χρησιμοποιήσαν. Προηγουμένως, όμως, τον τραυμάτισαν ελαφρά, καθώς τον χτύπησαν με το κοντάκι όπλου.

Αμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έφτασαν στο σημείο της ληστείας και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους δράστες.

Από τα πυρά τραυματίστηκαν οι τρεις ληστές -ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, και δύο Έλληνες- ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δύο καλάσνικοφ, τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει από το κοσμηματοπωλείο, καθώς και το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη ληστεία.

Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών δεν τραυματίστηκε κανένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με το Cretalive, ο ένας εκ των δραστών τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και διεκομίσθη στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ με τραύματα στο κεφάλι.

Από τους άλλους δύο, που είναι τραυματισμένοι στα πόδια και τα χέρια, ο ένας έχει χάσει πολύ αίμα, από ακατάσχετη αιμορραγία και οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ώρα του περιστατικού βρισκόταν σε εξέλιξη μαθητική εκδήλωση στο χώρο του μπαρ και, όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκε πανικός.

Πηγή:http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500004569#ref=latestarticles

About Panos Dreamer