Home / Ειδήσεις / Εγκρίθηκαν από το ΣτΕ οι τελευταίες κατ΄εξαίρεση προσλήψεις

Εγκρίθηκαν από το ΣτΕ οι τελευταίες κατ΄εξαίρεση προσλήψεις

Οι τριμελείς επιτροπές του Συμβουλίου της Επικρατείας ενέκριναν τις τελευταίες 220 κατ΄ εξαίρεση προσλήψεις κατά την προεκλογική περίοδο.

Αναλυτικότερα, το ΣτΕ ενέκρινε:

Πρόσληψη 128 ατόμων, με σύμβαση 8μηνης διάρκειας, για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων του υπουργείου Οικονομικών (Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης). Εκ των 128 ατόμων τα 123 είναι εκπαιδευτικοί και οι 5 διοικητικοί υπάλληλοι.

Πρόσληψη 14 καθηγητών μουσικής για το Μορφωτικό, Πολιτιστικό, Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης».

Πρόσληψη ενός διευθυντή, ενός μαέστρου χορωδίας παραδοσιακής μουσικής και 19 καθηγητών μουσικής για το δημοτικό ωδείο Πρέβεζας. Αντίθετα, δεν κρίθηκε αναγκαία, κατά την προεκλογική περίοδο, η πρόσληψη ενός διευθυντή της Φιλαρμονικής Λούρου του εν λόγω δήμου.

Πρόσληψη 28 καθηγητών μουσικής και 26 καθηγητών διαφόρων ειδικοτήτων καλλιτεχνικής εκπαίδευσης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αγία Βαρβάρα. Αντίθετα, για την ίδια κοινωφελή επιχείρηση δεν εγκρίθηκε η πρόσληψη 5 καθηγητών χορού, ενός καθηγητή παραδοσιακών χωρών και 4 καθηγητών εικαστικών.

Πρόσληψη μιας βοηθού βρεφοκόμου για τον παιδικό σταθμό του Δήμου Τήνου και

Πρόσληψη ενός ατόμου στο Δήμο Σερρών για την υλοποίηση του προγράμματος μαζικού αθλητισμού Sports for all στη διασυνοριακή περιοχή του Δήμου Πέτρις της Βουλγαρίας και του Δήμου Σερρών.

 

Πηγή: in.gr

About Panos Dreamer