Home / Ειδήσεις / Είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξει γρήγορα συμφωνία αμοιβαία επωφελής, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς

Είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξει γρήγορα συμφωνία αμοιβαία επωφελής, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς

Αισιόδοξος ότι θα υπάρξει γρήγορα συμφωνία αμοιβαία επωφελής δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στο pressproject.

Πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία γρήγορα, είπε ο υπουργός Επικρατείας για τις διαπραγματεύσεις και αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της συμφωνίας που επιδιώκει η κυβέρνηση αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να περιληφθούν σε αυτή τη φάση και παρεμβάσεις για το ασφαλιστικό.

«Πρέπει πολύ γρήγορα να ολοκληρώσουμε, αυτό το γνωρίζουν όλοι, αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι δεν είναι το ζήτημα να βγει κάποιος να πει Σάββατο βράδυ, Δευτέρα πρωί, δεν είναι εκεί το ζήτημα», είπε ο κ. Παππάς.

Για το περιεχόμενο της συμφωνίας, ο υπουργός είπε πως πρέπει να μην είναι υφεσιακή και να έχει μεγάλη επιρροή στην καθημερινότητα.

Ερωτηθείς για τον τρόπο που προχωρούν οι διαπραγματεύσεις αλλά και τον ρόλο του Brussels Group, ο υπουργός είπε ότι προφανώς υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα αντίληψης και διαφορετικές ταχύτητες και στο Brussels Group υπάρχουν τεχνοκράτες που έχουν στο μυαλό τους το προηγούμενο πρόγραμμα και μια κεκτημένη ταχύτητα οποιαδήποτε αλλαγή να την ονομάζουν πισωγύρισμα.

πηγή απε μπε

About m bonsu