Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / Δ. Μελισσανίδης: “Θέλουμε το σπίτι μας στο δικό μας οικόπεδο”

Δ. Μελισσανίδης: “Θέλουμε το σπίτι μας στο δικό μας οικόπεδο”

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε στον Βασιλόπουλο, ενώπιον του Υπουργού, ότι είναι πρόθυμος να κάνει ό,τι χρειαστεί για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και τον έφερε προ των ευθυνών του.

Όταν έπεσαν (στο μέτρο του… εφικτού) οι τόνοι της αντιπαράθεσης στην συνάντηση της ΑΕΚ με τον Δήμο και το ΥΠΑΠΕΝ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε μια τοποθέτηση που έφερε τον Άρη Βασιλόπουλο προ των ευθυνών του, καθώς δεσμεύτηκε μπροστά στον Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη ότι είναι πρόθυμος προσωπικά να κάνει ό,τι του ζητηθεί για την πόλη και τους κατοίκους της, αρκεί ο Δήμαρχος να σταματήσει να ψάχνει τρόπους για καθυστερήσεις.

«Το μόνο που σου ζητάμε είναι να μας αφήσεις να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας στο δικό μας οικόπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και εμείς για την περιοχή θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε τους κατοίκους. Το ξέρεις πλέον ότι είμαστε απόλυτα νόμιμοι. Και να σου πω κάτι; Τι πάμε να χτίσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια; Τσιμεντοβιομηχανία πάω να χτίσω για να βγάλω λεφτά; Γήπεδο θα κάνουμε.

Γήπεδο που θα είναι κόσμημα για ολόκληρη την περιοχή και θα αναβαθμίσει την πόλη. Δεν έχεις κανένα λόγο να είσαι αντίθετος, ούτε να προσπαθείς με κάθε τρόπο να μας καθυστερήσεις. Για να τελειώνουμε, πες μου τι θες για τη Νέα Φιλαδέλφεια και θα στα κάνω εγώ! Πες μου τι θέλεις, αλλά σταμάτα να αναζητάς δικαιολογίες και άλλοθι για καθυστέρηση», επεσήμανε ο Τίγρης.

ΠΗΓΗ: www.aek365.com/

About gus_maverick