Home / Gossip / Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Τσαλίκη – Σκοτώθηκε σε τροχαίο η θεία του, τραυματίστηκε η μητέρα του

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Τσαλίκη – Σκοτώθηκε σε τροχαίο η θεία του, τραυματίστηκε η μητέρα του

Τελευταία ενημέρωση 31/03/2016, 08:45

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 7:00΄ το απόγευμα στη νέα διασταύρωση καρμανιόλα που έχει γίνει στον παλιό δρόμο Στυλίδας – Καραβόμυλου.

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα στον παλιό δρόμο Στυλίδας-Καραβόμυλου. Από τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν τραυματίστηκαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων η μητέρα του Γιώργου Τσαλίκη, ενώ σκοτώθηκε η θεία του γνωστού τραγουδιστή.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 7:00΄ το απόγευμα στη νέα διασταύρωση καρμανιόλα που έχει γίνει στον παλιό δρόμο Στυλίδας – Καραβόμυλου.

Το γαλάζιο Citroen C3, που οδηγούσε η 65χρονη μητέρα του τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη, κινούταν στον παλιό δρόμο από Καραβόμυλο προς Στυλίδα. Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η ξαδέλφη της.


Το μαύρο RAV 4 είχε βγει από τον αυτοκινητόδρομο, επειδή ήταν κλειστός και διέσχιζε κάθετα την έξοδο προς Καραβόμυλο για να πάει από την παλιά εθνική οδό. Η 65χρονη οδηγός του Citroen παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα να συγκρουστούν.

Το RAV 4 εμβόλισε ακριβώς την πόρτα της συνοδηγού από το Citroen με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η θεία του τραγουδιστή, ηλικίας περίπου 60 ετών, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και η μητέρα του, η οποία όμως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Από το RAV 4 τραυματίστηκε η γυναίκα και η κόρη του 61χρονου οδηγού, ευτυχώς ελαφρά. Οι κάτοικοι της περιοχής από την πρώτη στιγμή φωνάζουν ότι εκεί χρειάζονται φαναρια και ότι είναι έγκλημα έτσι όπως τοποθετήθηκε το Stop στην παλαιά εθνική οδό.




Πηγή: iefimerida.gr

About Vassilis Batzis