Home / Διάφορα / Δολοφονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας

Δολοφονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας

Σε μία καταγγελία που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Με την ετυμυγορία για το αν ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής ήταν αυτοκτονία ή δολοφονία, ο συνήγορος της οικογένειας μιλά ανοιχτά για εμπλοκή τρίτου προσώπου.
«Εκτιμώ ότι ο εισαγγελέας δεν αποκλείεται να πειστεί ότι τελέστηκε ανθρωποκτονία και θα απαγγείλει σχετική κατηγορία σε συγκεκριμένα πρόσωπα μέσα στη σχολή. Είμαι βέβαιος ότι η μοιραία Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, οπότε χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη, υπήρξε εμπλοκή και άλλου ατόμου το οποίο ευθύνεται για τον θάνατό του. Και δεν εννοώ ότι εξώθησε τον Βαγγέλη στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Τότε θα μιλούσαμε για αυτοκτονία. Μιλάω καθαρά για ανθρωποκτονία!» είπε μιλώντας στην «Espresso» ο κ. Μπούκας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας δηλώνει επίσης βέβαιος για το ότι θα απαγγελθούν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, για το bullying που δεχόταν πριν τον θάνατο του, ο 20χρονος Βαγγέλης.

πηγή tvxs

About m bonsu