Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Κύπελλο / Διπλό πρόκρισης ο ΠΑΣ Γιάννενα μέσα στο Μενίδι

Διπλό πρόκρισης ο ΠΑΣ Γιάννενα μέσα στο Μενίδι

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο ΠΑΣ Γιάννινα! Αν και με δέκα παίκτες για 20 λεπτά, οι Ηπειρώτες «χτύπησαν» στην εκπνοή και επικράτησαν 2-1 του μαχητικού Αχαρναϊκού.

Σπουδαία νίκη που τον φέρνει μια ανάσα απ’ την πρόκρισή του στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Οι Ηπειρώτες «χτύπησαν» στο νήμα και έφυγαν με το διπλό απ’ το Μενίδι, επικρατώντας 2-1 του Αχαρναϊκού για την δεύτερη θέση και ανεβαίνοντας στην κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς (έναντι 3 των αποψινών αντιπάλων τους).

Ύστερα από σέντρα του Ναδάλες στο 50’, ο Γιάκος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο η ομάδα του Γκόγκιτς ήταν πολύ καλή στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραία κεφαλιά του Κωστόπουλου στο 65’.

Ο Αχαρναϊκός είχε καλή εικόνα στο δεύτερο μέρος κι όταν έμεινε με αριθμητικό πλεονέκτημα (λόγω αποβολής του Κοζορώνη στο 69’), τότε φόρτσαρε ακόμα περισσότερο για να κάνει το «κόλπο γκρόσο» απέναντι στον ΠΑΣ.

Παρά την πίεση, εν τέλει αυτός δέχθηκε το σοκ! Στο 89’ και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σαπαλίδης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων (κι αφού πρώτα βρήκε στο δοκάρι), με αποτέλεσμα να γράψει το 1-2 υπέρ του ΠΑΣ.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Μουστάκης, Σωτηράκος, Μωυσιάδης, Κωστόπουλος, Εμέκα, Μαρής, Αθανασίου (67′ Παβίσεβιτς), Καλογερόπουλος (77′ Ιωαννίδης), Φιγκέιρα (55′ Ομπράντοβιτς), Ταμπάκης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα (68′ Τσουκαλάς), Μπέριος, Σκόνδρας (46′ Τζημόπουλος), Ναδάλες, Κοζορώνης, Λίλα (72′ Τσάβες), Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Γιάκος, Φερφελής

πηγή sport fm

About m bonsu