Home / Διεθνή / Δικτυωμένη Barbie θα λέει ανέκδοτα και θα «κουβεντιάζει»

Δικτυωμένη Barbie θα λέει ανέκδοτα και θα «κουβεντιάζει»

Η Barbie, η παγκοσμίου φήμης κούκλα της Mattel, θα έχει σύντομα τη δυνατότητα να συνδέεται στο Διαδίκτυο, να λέει ανέκδοτα και να «συζητά» με τα παιδιά, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η Mattel συνεργάζεται με τη νεοσύστατη αμερικανική εταιρεία ToyTalk για την ανάπτυξη μιας Barbie που θα χρησιμοποιεί πλατφόρμα αναγνώρισης ομιλίας που έχει ήδη αναπτύξει η ToyTalk.

Το πρωτότυπο της κούκλας παρουσιάστηκε το Φεβρουάριο στην έκθεση παιχνιδιών Toy Fair της Νέας Υόρκης.

«Το νούμερο ένα αίτημα που λαμβάνουμε από κορίτσια από όλο τον κόσμο είναι να μπορούν να συνομιλούν με την Barbie. Τώρα, για πρώτη φορά, η Barbie θα μπορεί να έχει αμφίδρομη επικοινωνία» δήλωσε εκπρόσωπος της Mattel.

Η Hello Barbie θα είναι σε θέση να παίζει διαδραστικά παιχνίδια και να διηγείται ιστορίες και ανέκδοτα. Θα καταγράφει επίσης τα ενδιαφέροντα των παιδιών και θα τα συζητά μαζί τους.

Εφόσον είναι πλήρως φορτισμένη, η Hello Barbie θα είναι ενεργή για περίπου μία ώρα, ενώ για την «έξυπνη λειτουργία» της θα απαιτείται σύνδεση Wi-Fi.

Ένα μικρόφωνο και ένα ηχείο θα είναι ενσωματωμένα στο κολιέ της κούκλας, ενώ οι μπαταρίες θα βρίσκονται στα πόδια της.

Η κούκλα αναμένεται να κοστίζει περίπου 68 ευρώ (75 δολάρια), ωστόσο η Mattel δεν έχει ανακοινώσει πότε η διαδραστική Barbie θα φτάσει στην αγορά.

 

πηγή:http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231410411#ref=latestarticles

About basilis progressive