Home / Lifestyle / Διάσημοι στα ελληνικά νησιά

Διάσημοι στα ελληνικά νησιά

Για άλλη μία χρονιά τα ελληνικά νησιά αποτέλεσαν πόλο έλξης για πολλούς ξένους διάσημους. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι αστέρες του εξωτερικού έδειξαν μία ιδιαίτερη προτίμηση στο νησί των ανέμων, την Μύκονο, η οποία θα μπορούσαμε να πούμε ότι μονοπώλησε του ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα η Nicky Hilton (Νίκι Χίλτον) και ο James Rothschild (Τζέιμς Ροθτσάιλντ) που παντρεύτηκαν αυτό το καλοκαίρι επέλεξαν τη Μύκονο για να περάσουν τον μήνα του μέλιτος.

Την Μύκονο επέλεξε για να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας Antonio Conte (Αντόνιο Κόντε), ενώ στο νησί βρέθηκαν, όπως κάθε χρόνο άλλωστε και το σχεδιαστικό δίδυμο Ντιν και Νταν της γνωστής εταιρείας Dsquared2, για το καθιερωμένο πλέον πάρτι τους, αλλά και ο Lionel Richie (Λάιονελ Ρίτσι) έκανε το πάρτι της σεζόν στην Ψαρρού.

Στη Μύκονο βρέθηκε και το σούπερ μόντελ Alessandra Ambrosio (Αλεσάντρα Αμπρόσιο) στις αρχές του καλοκαιριού για επαγγελματικούς λόγους, αφού τότε δόθηκε το πάρτι της Victoria Secret, για τα εγκαίνια του καταστήματος στο νησί, αλλά και τον Αύγουστο μαζί με την οικογένειά της για διακοπές.

Μύκονο και Σαντορίνη ψήφισε και η Elle Macpherson (Ελ Μακφέρσον) σάλπαρε για Μύκονο, ενώ εκεί βρέθηκε και η Αμερικανίδα τραγουδίστρια  η Nicole Scherzinger (Νικόλ Σέρζινγκερ).

Από το νησί των ανέμων πέρασε και η Katy Perry (Κέιτι Πέρι) που έκανε αισθητή την παρουσία της μέσω Instagram, ενώ το νησί «τίμησε» και ο πρώην άγγελος της Victoria?s Secret και σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου, Jessica Hart (Τζέσικα Χαρτ).

Από τη Μύκονο δεν έλεγε να φύγει η Lindsay Lohan (Λίντσεϊ Λόχαν), αφού βρέθηκε εκεί για τις ανάγκες φωτογράφησης του αμερικανικού περιοδικού «No Tofu» κόλλησε για τα καλά και αναστάτωσε τον κόσμο με τα νάζια, τα καπρίτσια και τις γνωστές αλητείες της.

Για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκαν και οι σχεδιαστές της Mourjjan, Michael Muntinga (Μικαέλ Μούντινγκα) και Roland Rahal (Ρόλαντ Ραχάλ).

Η Vanessa Paradi (Βανέσα Παραντί) επέλεξε την εναλλακτική Σέριφο, ενώ η Shakira (Σακίρα) και ο Pique (Πικέ) προτίμησαν το κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι. Ο Tom Hanks (Τομ Χανκς) πάλι όπως και η Nia Vardalos (Νία Βαρντάλος) πέρασαν τον καλοκαίρι τους στον τόπο τους, που δεν είναι άλλος από την Αντίπαρο.

Στη «σκιά του Άθω», στην επίσης ανεβαστική Σκιάθο, βρέθηκε για τις διακοπές της η Kate Hudson (Κέιτ Χάντσον), ενώ το πασίγνωστο μοντέλο Miranda Kerr (Μιράντα Κερ) παραβρέθηκε σε γάμο στα Κύθηρα.

Τέλος η Demi Moore (Ντέμι Μουρ) λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο βρέθηκε στο Ιόνιο περνώντας μερικές ημέρες στους Παξούς και την Κεφαλονιά.

Λάμπρος Παπαθανασίου

About totritomati