Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / Δεν υπάρχει! Ένα πέναλτι κάθε τρία ματς!

Δεν υπάρχει! Ένα πέναλτι κάθε τρία ματς!

• Η γνωστή πονεμένη ιστορία επαναλήφθηκε και στο παιχνίδι με την Μπάγερν. Για μία ακόμη φορά ένα πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και δη Τσάμπιονς Λιγκ.

• Δεν μπορεί να υπάρχει ομάδα σε ένα βάθος χρόνου κάποιων ετών, να έχει περισσότερα πέναλτι εις βάρος της από τον Ολυμπιακό!

• Πέναλτι στο Ολυμπιακός-Μπάγερν, πέναλτι στο Γιουβέντους-Ολυμπιακός, πέναλτι στο Γιουνάϊτεντ-Ολυμπιακός, πέναλτι στο Άντερλεχτ-Ολυμπιακός, πέναλτι στο Ολυμπιακό-Παρί, δύο πέναλτι (!) στο Λεβάντε-Ολυμπιακός, πέναλτι στο Ολυμπιακός-Μονπελιέ, πέναλτι στο Ολυμπιακός–Σάλκε, πέναλτι στο Ολυμπιακός-Μέταλιστ, πέναλτι στο Ρούμπιν-Ολυμπιακός, πέναλτι ακόμη και στο Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ!

• Μιλάμε για 12 πέναλτι σε ένα διάστημα πενταετίας! Αν υπήρχε τρόπαιο στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ για τα εις βάρος πέναλτι μίας ομάδας, θα το έπαιρνε ο Ολυμπιακός! Και μάλλον εύκολα! Επαναλαμβάνω 12 πέναλτι σε 37 συνεχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια! Δηλαδή, σε κάθε τρία παιχνίδια του στην Ευρώπη, σφυρίζεται ένα πέναλτι εις βάρος του!

• Και μετά έχεις και κάποιους εδώ να προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι ο Ολυμπιακός έχει…στηρίγματα στην ΟΥΕΦΑ με τον Πλατινί. Δηλαδή ρε παλικάρια αν δεν είχε…προσβάσεις, πόσα πέναλτι θα έδιναν εναντίον του; Ένα σε κάθε ματς;

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/den-uparxei-ena-penalti-kathe-tria-mats/3109909

About basilis progressive