Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Γ' Εθνική / Δεν σταματάει πουθενά ο Αρης

Δεν σταματάει πουθενά ο Αρης

Συνεχίζει την παρέλαση ο Άρης. Οι κίτρινοι έφτασαν άνετα στο 3-0 απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με το «Κλεάνθης Βικελίδης» να αποθεώνει τον Κόκε που επέστρεψε ορεξάτος. Συγκίνηση για Κυζερίδη.

Απτόητος συνεχίζει ο Άρης. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έκανε το 4/4 φτάνοντας στη νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Οι κίτρινοι μπήκαν δυνατά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας δοκάρι μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ντούνη. Η επιμονή έφερε το γκολ σε καθοριστικό σημείο, με τον Καπνίδη να ανοίγει το σκορ με όμορφο πλασέ στο 35ο λεπτό. Ο Άρης είχε σταθερά τα ηνία και στο 71’ διπλασίασε τα τέρματά του και πάλι με τον Καπνίδη, έπειτα από ασίστ του Τάτου. Το γήπεδο σηκώθηκε στο… πόδι στο 82’, όταν ο Κόκε μπήκε στο γήπεδο γνωρίζοντας την αποθέωση. Στο φινάλε, ο Ισπανός έγινε ο δημιουργός του τρίτου γκολ, βγάζοντας μπαλιά στον Τάτο, που έδωσε την ασίστ στον Κυβελίδη (90’).

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια που κόπηκαν στο «Βικελίδης» θα δοθούν στην οικογένεια του Νίκου Κυζερίδη, που δίνει μάχη με τον καρκίνο. Πλέον, ο Άρης αύξησε την διαφορά του στο +9 από την 2η θέση, αφού η Δόξα Δράμας έμεινε στο 0-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

πηγή sport fm

About m bonsu