Home / Πολιτισμός / Κινηματογράφος / Δεν λέει «όχι» ο Τομ Χίντλεστον στον ρόλο του 007

Δεν λέει «όχι» ο Τομ Χίντλεστον στον ρόλο του 007

Θα ήταν «εξαιρετική ευκαιρία»

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
«Φωτιά» έχουν πάρει οι φήμες που θέλουν τον ηθοποιό Τομ Χίντλεστον να ενδιαφέρεται να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Με αφορμή την παρουσία του στη σειρά «The Night Manager», όπου ερμηνεύει έναν μυστικό πράκτορα της Βρετανίας, ο Χίντλεστον είπε ότι το να ερμηνεύσει τον 007 θα ήταν «μία εξαιρετική ευκαιρία», εάν συνέβαινε ποτέ.

Ο Χίντλεστον, γνωστός για τον ρόλο του Λόκι στη σειρά ταινιών Thor, παίζει στη σειρά του BBC, η οποία αποτελεί μεταφορά μυθιστορήματος του Τζον Λε Καρέ.

Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, ο Χίντλεστον είναι ο έκτος πιθανότερος στη λίστα για να ερμηνεύσει τον Μποντ (με απόδοση 10/1).

Πρώτη επιλογή των γραφείων στοιχημάτων είναι ο Τομ Χάρντι, ενώ δεύτερη είναι ο Ίντρις Έλμπα. Ακολουθούν οι Ντέμιαν Λούις, Άινταν Τέρνερ και Χένρι Κάβιλ (γνωστός για τον ρόλο του Superman).

Μιλώντας στους Sunday Times, ο Χίντλεστον είπε: «Το περιοδικό Time έκανε ψηφοφορία (για το ποιος θα είναι ο επόμενος Μποντ) και υπήρχαν 100 ηθοποιοί στη λίστα, μεταξύ αυτών και η Αντζελίνα Τζολί. Αλλά είναι ωραίο να είσαι ένας από τους 100».

«Είμαι τεράστιος θαυμαστής της σειράς. Πήγαμε όλοι να δούμε το Spectre όταν γυρίζαμε το Skull Island στη Χαβάη. Λατρεύω τη μουσική, τις ανατροπές και τη μυθολογία. Το λατρεύω όλο αυτό. Εάν έρχονταν να μου χτυπήσουν την πόρτα, αυτό θα ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία» σημείωσε.

«Γνωρίζω τις σωματικές απαιτήσεις της δουλειάς. Θα την έπαιρνα στα σοβαρά» πρόσθεσε.

Οι φήμες που θέλουν τον Ντάνιελ Κρεγκ να αποσύρεται από τον ρόλο του 007 έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα, μετά από δηλώσεις του στο Time Out, όπου σημείωνε ότι «θέλει να προχωρήσει παρακάτω» και ότι θα προτιμούσε να κόψει «τις φλέβες» του, παρά να ερμηνεύσει πάλι τον 007.

Στη συνέχεια, ο Ντ.Κρεγκ είπε πως οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν, πώς μιλούσε αμέσως μετά το τέλος των κουραστικών γυρισμάτων για το Spectre και πως έχει συμβόλαιο για μία ακόμα ταινία.

Έντονη είναι η συζήτηση και για το εάν ο επόμενος Μποντ πρέπει να είναι λευκός ή μαύρος.

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΔΟΛ

 

About Kostas Athanasoulis