Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Δεν έχασαν ούτε τώρα οι Warriors !

Δεν έχασαν ούτε τώρα οι Warriors !

Αυτά που κάνουν φέτος οι Warriors απλά δεν γίνονται. Σε κάθε παιχνίδι δείχνουν και απο κάτι που μας συναρπάζει. Με μια λεπτομέρεια όμως… Δεν χάνουν με τίποτα ! Αυτό φαίνεται να κατάλαβαν και οι Clippers στο ,χθεσινό, μεταξύ τους αγώνα όπου αν και προηγήθηκαν ακόμα και με 23 πόντους διαφορά, δεν μπόρεσαν στο τέλος να πανηγυρίσουν τη νίκη χάνοντας με 124 – 117 !

Όλα φαίνονταν ιδανικά για την ομάδα του L.A αφού έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι μέχρι και την τέταρτη περίοδο, με τον Cris Paul να είναι καταπληκτικός έχοντας 35 πόντους και 8 ασίστ. Το Golden State αν και είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε στην τρίτη περίοδο αποφασισμένο και άρχισε σιγά σιγά να μειώνει τη διαφορά. Στην αρχή του τέταρτου δωδεκαλέπτου όμως η διαφορά ήταν ακόμα διψήφια(+10). Εκεί όμως φάνηκε η ομαδικότητα που διακρίνει τους Warriors που κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ χάρις στα συνεχόμενα τρίποντα αλλά και την πολύ καλή τους άμυνα κλείνοντας το παιχνίδι με το σκορ της τέταρτης περιόδου να είναι 22 – 5 και πανηγυρίζοντας τη νίκη !

Κάπως έτσι πήγε στράφι η πολύ καλή εμφάνιση του Paul. Για τους φιλοξενούμενους εκτός απο τον Curry (40 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα) ξεχώρισαν οι Klay Thompson (25 πόντοι), Harrison Barnes (21 πόντοι) και Draymond Green (19 πόντοι, 9 ασίστ, 6 ριμπάουντ).

Το Golden State έκανε έτσι το 13 – 0 για φέτος και δείχνει ξεκάθαρα οτι μπορεί να σπάσει το ρεκόρ για το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία, απέχοντας μόνο 3 νίκες ακόμα. Μέχρι τότε, να περάσει ο επόμενος !

Επιμέλεια : Αθανασούλης Κωνσταντίνος

About Kostas Athanasoulis