Home / Internet / Δείτε πώς αντιδρά ενώ η φίλη του πέφτει από τον βράχο!(vid)

Δείτε πώς αντιδρά ενώ η φίλη του πέφτει από τον βράχο!(vid)

Ένα βίντεο που τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του Διαδικτύου έχει γίνει viral και έχει προκαλέσει την οργή χιλιάδων χρηστών.

Στο βίντεο φαίνεται ένα ζευγάρι στην κορυφή ενός βράχου και από κάτω είναι η θάλασσα. Πάνω στο βράχο κάθεται ένας νεαρός άνδρας και μια κοπέλα είναι μπροστά του.

Το ζευγάρι φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει βουτιά από την κορυφή του βράχου. Η σκηνή που έχει εξοργίσει όσους το βλέπουν είναι ότι το κορίτσι σηκώνεται και ετοιμάζεται να πηδήξει το κενό.

Όπως σηκώνεται για να πάρει θέση φαίνεται να χάνει την ισορροπία της και ενστικτωδώς να προσπαθεί να πιαστεί από τον αστράγαλο του νεαρού που κάθεται στο βράχο.

Εκείνος την σπρώχνει με αποτέλεσμα η κοπέλα να πέσει στο κενό. Οι ταυτότητες των δύο πρωγωνιστών του βίντεο δεν έχουν γίνει γνωστές όπως δεν έχει γίνει γνωστό αν η κοπέλα τραυματίστηκε από την πτώση.

Οι περισσότεροι χρήστες είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά του νεαρού άνδρα αλλά και με το γεγονός ότι όχι μόνο δεν κάνει κάτι για να «σώσει» την κοπέλα αλλά την σπρώχνει κιόλας!

Πηγή:arouraios.gr

About Vassilis Batzis