Home / Lifestyle / Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το νέο χλιδάτο αεροσκάφος της Emirates που θα φιλοξενεί έως και 615 επιβάτες! [photos & videos]

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το νέο χλιδάτο αεροσκάφος της Emirates που θα φιλοξενεί έως και 615 επιβάτες! [photos & videos]

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το νέο χλιδάτο αεροσκάφος της Emirates που θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 615 επιβάτες!

Ήδη είναι το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο στον κόσμο, αλλά το νέο A380 θα φιλοξενεί τον εντυπωσιακό αριθμό των 615 επιβατών στην οικονομική και business κατηγορία χωρίς μάλιστα οι ταξιδιώτες στην οικονομική θέση δεν θα χάσουν την άνεσή τους!

Έχει γίνει αναδιάταξη χώρου για 130 επιπλέον καθίσματα στην οικονομική κατηγορία, ή 13 σειρές με 10 καθίσματα ανά σειρά, ξηλώνοντας την ευρύχωρη καμπίνα της πρώτης κατηγορίας και αφαιρώντας 18 θέσεις με κρεβάτι στην business κατηγορία.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στην έκθεση αεροσκαφών στο Ντουμπάι αυτή την εβδομάδα, όπου παρουσιάστηκαν τα δύο αεροσκάφη με δύο κατηγορίες, που διαθέτουν 557 καθίσματα στην οικονομική θέση και 58 θέσεις στην business κατηγορία.

Τα αεροπλάνα δύο κατηγοριών θα μεταφέρουν περίπου 100 περισσότερους επιβάτες από το υφιστάμενο στόλο τριών κατηγοριών.

Παρά τις περισσότερες θέσεις στα τεράστια αεροπλάνα, η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι δήλωσε ότι οι οικονομικές θέσεις θα εξακολουθούν να είναι ευρύχωρες και άνετες, και οι επιβάτες θα είναι σε θέση να ψυχαγωγούνται παρακολουθώντας ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές σε μία από τις μεγαλύτερες οθόνες 13,3 ιντσών ανά κάθισμα.

Οι επισκέπτες της έκθεσης αεροσκαφών ήταν από τους πρώτους που έριξαν μια ματιά στο εσωτερικό του διώροφου Α380, αν και δεν είχαν την πολυτέλεια να αφήσουν το έδαφος.

Ο Σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, ο αντιπρόεδρος και ο πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εμίρης του Ντουμπάι, περιόδευσαν στο τζάμπο τζετ και συναντήθηκαν με το προσωπικό της Emirates.

Μετά το τέλος της έκθεσης, το τετρακινητήριο αεροπλάνο θα χρησιμοποιηθεί στη διαδρομή Ντουμπάι-Κοπεγχάγη όταν θα αρχίσει την επιβατική του υπηρεσία, από την 1η Δεκεμβρίου.

Ο μέσος χρόνος πτήσης μεταξύ του Ντουμπάι και της Κοπεγχάγης είναι επτά ώρες και ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή στην οικονομική θέση κοστίζει περίπου $ 540.

Η Emirates ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία που παρήγγειλε το αρχικό A380 και είναι ο μεγαλύτερος φορέας εκμετάλλευσης του αεροσκάφους, έχει μεταφέρει περίπου 47 εκατομμύρια επιβάτες, από τότε που το επαναστατικό αεροσκάφος εισήχθη στο στόλο της το 2008.

Διαθέτει 68 αεροσκάφη στο στόλο της, με 72 ακόμα σε παραγγελία, που εκτελούν πτήσεις προς 34 προορισμούς από το Ντουμπάι, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης και του Σίδνεϊ.

http://newsone.gr/

About gus_maverick