Home / Ειδήσεις / Δένδιας: Οι απόψεις μου είναι διαφορετικές από του προέδρου

Δένδιας: Οι απόψεις μου είναι διαφορετικές από του προέδρου

Στην απευκταία περίπτωση αδιεξόδου με τους εταίρους, θα πρέπει ο πολιτικός κόσμος να εξετάσει από κοινού πώς θα καταστεί μικρότερη η βλάβη για τη χώρα, τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ Νικόλαος Δένδιας, επισημαίνοντας ότι για τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα σε περίπτωση συμφωνίας, καθοριστική θα είναι η συνεδρίαση της ΚΟ.

«Εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, θα πρέπει να καταγραφεί τι επιθυμεί η πλειοψηφία με ψηφοφορία, και μάλιστα μυστική» λέει ο πρώην υπουργός στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Για τις σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά δηλώνει: «Είναι προφανές ότι οι απόψεις μου είναι διαφορετικές από τις απόψεις του προέδρου της ΝΔ., τόσο για τη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα όσο και για τα αίτια της ήττας, τη μετέπειτα στάση μας και τις προοπτικές του κόμματος. Τις απόψεις μου αυτές τις διατύπωσα ενώπιον του κ. Σαμαρά. Δεν είναι ζήτημα προσωπικής διαφοράς, τουλάχιστον καθόσον με αφορά.»

Τέλος, αναφέρει ότι το βασικό θέμα για τη ΝΔ δεν είναι το πρόσωπο του αρχηγού, αλλά η φυσιογνωμία, το εύρος και ο πολιτικός της λόγος.

Πηγή:http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500002832#ref=latestarticles

About Panos Dreamer