Home / Ειδήσεις / Γ. Πλακιωτάκης: “Το μόνο που ενδιαφέρει τον Τσίπρα είναι να ψηφιστεί το ασφαλιστικό”

Γ. Πλακιωτάκης: “Το μόνο που ενδιαφέρει τον Τσίπρα είναι να ψηφιστεί το ασφαλιστικό”

Επίθεση στον πρωθυπουργό, τον οποίο και κατηγόρησε πως συγκάλεσε το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών με στόχο να φορτώσει αλλού τις ευθύνες του, κυρίως για το ασφαλιστικό, εξαπέλυσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Μιλώντας στην ΚΟ της ΝΔ που συνεδρίασε εν όψει της συζήτησης για τον προϋπολογισμό στη Βουλή, ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος τόνισε πως «ο πρώτος αριστερός προϋπολογισμός καταγράφει την επιστροφή της χώρας στην ύφεση και τα ελλείμματα», επισημαίνοντας τις αυξήσεις σε φόρους που καταγράφονται.

«Ο κ. Τσίπρας, αφού προκάλεσε αστάθεια στην κυβέρνηση του, άρχισε να ψάχνει συνενόχους», είπε ο κ. Πλακιωτάκης τονίζοντας πως στόχος του πρωθυπουργού είναι να πολώσει και να διχάσει.

«Επιστράτευσε καταφεύγοντας στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών την κάλπικη συνεννόηση. Εκεί το παιχνίδι του χάλασε. Ο κ. Τσίπρας ξεσκεπάστηκε. Είχε το θράσος να κατηγορήσει σχεδόν όλες τις πολιτικές δυνάμεις γιατί δεν του δώσαμε το προσωπικό και κομματικό σωσίβιο που επιθυμούσε», είπε υπενθυμίζοντας πως «ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ όσο ήταν αντιπολίτευση δεν υποστήριξαν ποτέ κανένα μέτρο και κανένα νομοσχέδιο που είχαν έρθει στη Βουλή».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

About gus_maverick