Home / Sexy / Γυναίκες βάζουν γκολ μόνο με τα εσώρουχά τους[video]

Γυναίκες βάζουν γκολ μόνο με τα εσώρουχά τους[video]

Κάποτε ο Σεπ Μπλάτερ είχε πει πως οι παίκτριες του ποδοσφαίρου θα πρέπει να φορούν πιο εφαρμοστές μπλούζες και αποκαλυπτικά σορτσάκια προκειμένου να γίνει πιο ελκυστικό το άθλημα. Όλοι τις εξέλαβαν σαν δηλώσεις ενός ηλικιωμένου που έχει αρχίσει να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα.

Ήρθε όμως η ώρα της δικαίωσης για τον (έκπτωτο πλέον) πρόεδρο της ΦΙΦΑ από μία γυναίκα που φιλοδοξεί να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με εσώρουχα.

Έως και 65.000 λίρες κερδίζει η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια. Αυτά τα χρήματα είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτά που κερδίζει ένας καλός ποδοσφαιριστής. “Πρόκειται για ένα τεράστιο μισθολογικό χάσμα μεταξύ των δύο φύλων”, αναφέρει η Gemma Hughes ιδρύτρια του Lingerie Football League όπου οι παίκτριες τρέχουν στο γρασίδι φορώντας μόνο ένα σλιπάκι και έναν στηθόδεσμο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ακόμα και στη Μεγάλη Βρετανία ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι απαξιωμένο. Ωστόσο υπάρχει ένα τουρνουά όπου οι παίκτριες προσπαθούν να βάλουν γκολ φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους και είμαστε σίγουροι ότι θα μαγνητίσει τα βλέμματα χιλιάδων ανδρών.

Η 23χρονη Gemma Hughes πιστεύει πως με αυτόν τον (ημίγυμνο) τρόπο θα απογειωθεί η ομάδα αφού θα καταφέρει να προσελκύσει περισσότερες χορηγίες.

“Είμαι 23 χρόνων και δεν θέλω να περιμένω άλλα 20 χρόνια προκειμένου να δω το γυναικείο ποδόσφαιρο να βγάζει λεφτά από τους σπόνσορες», δηλώνει η Χιουζ και συνεχίζει: «Γνωρίζουμε ότι μπορεί να φαίνεται σκανδαλώδες, αντιφατικό, αλλά θα τραβήξει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και θα πουλήσει εισιτήρια. Το θέμα δεν είναι οι γυναίκες να φαίνονται σέξι. Το θέμα είναι οι γυναίκες να φαίνονται γυναίκες. Όπως για παράδειγμα το τένις: όλες οι αθλήτριες ντύνονται θηλυκά και πληρώνονται ισότιμα με τους άνδρες αθλητές”.

Σύμφωνα με την 23χρονη παίκτρια, το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια φτωχή απομίμηση του ανδρικού: «και γι’ αυτό υπάρχει έλλειψη διαφημιστικής επένδυσης. Θέλουμε να ανατρέψουμε το κλισέ ότι το ποδόσφαιρο είναι για αγοροκόριτσα”.

Ο αγώνας με τα εσώρουχα θα δοθεί στις 23 Δεκεμβρίου και όπως είναι φυσικό αναμένεται να συγκεντρώσει όλα τα φώτα πάνω του.

http://www.huffingtonpost.gr

About gus_maverick