Home / Ειδήσεις / Γυναίκα μεγαλώνει γένια και λέει πως ποτέ δεν αισθάνθηκε πιο σέξι!

Γυναίκα μεγαλώνει γένια και λέει πως ποτέ δεν αισθάνθηκε πιο σέξι!

Κάτω τα ξυράφια

Η 39χρονη Rose Geil από όταν ήταν έφηβη πάλευε με την τριχοφυΐα

Μια γυναίκα η οποία έχει βγάλει κανονικά γένια πέταξε τα ξυραφάκια γιατί όπως λέει ποτέ δεν αισθάνθηκε πιο σέξι από ότι τώρα. Η 39χρονη Rose Geil από τότε που μπήκε στην εφηβεία πάλευε για να ξεφορτωθεί την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Οταν ήταν 13 ετών έπαθε σοκ όταν άρχισε να βγάζει τρίχες στο πηγούνι, τα μάγουλα και το μουστάκι. Αμέσως ξυρίστηκε γιατί δεν άντεχε την ιδέα του τριχωτού προσώπου. Από τότε κατάλαβε ότι έπρεπε να ξυρίζεται καθημερινά για να κρατάει την περιοχή… καθαρή.

Μετά από πολλά χρόνια ξυρίσματος και ακριβών μεθόδων αποτρίχωσης η Rose από το Ορεγκον των ΗΠΑ κατάλαβε ότι είναι πιο ευτυχισμένη όταν έχει γένια. «Μεγαλώνοντας τα γένια με έκανε να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αισθάνομαι καλά γιατί είμαι εγώ».

Δεν ήταν όμως έτσι γιατί όπως λέει  η Geil όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθούσε να απαλλαγεί από τις τρίχες ήταν δυστυχισμένη και είχε πέσει σε κατάθλιψη.

«Καθημερινά ζούσα με το άγχος μην με ανακαλύψουν οι συμμαθητές και οι φίλοι μου. Ξυπνούσα κάθε πρωί για να ξυριστώ και ήθελα το πρόσωπό μου να φαίνεται λείο.  Δεν είχα καταλάβει το κακό που έκανα στον εαυτό μου όταν ξυριζόμουν. Μια φορά μάλιστα με έπιασε η μαμά ,ου. Ενιωσα τεράστια ντροπή», λέει η Rose και συνεχίζει: «Αντί να κάνουμε μια κουβέντα με τους γονείς μου για το θέμα εκείνοι το αγνόησαν. Οι γονείς μου δεν ήξεραν πως να με στηρίξουν».

«Με την μητέρα μου είχαμε μια σύντομη κουβέντα. Μου είπε πως έπρεπε να σταματήσω να ξυρίζομαι. Το θέμα είναι ότι μείναμε μόνο στα λόγια και δεν κάναμε κάτι ουσιαστικό για να σταματήσουμε την τριχοφυΐα».

Η Rose στα χρόνια της εφηβείας έπρεπε να φοράει μακριά μανίκια για να κρύβει τις τρίχες από τα χέρια της αλλά και το υπόλοιπο σώμα της. Ηταν απίθανο να κάνω σχέση με κάποιον με αυτή την εμφάνιση.

«Αποκαλύπτοντας το γεμάτο με τρίχες σώμα μου το θέαμα για τους συντρόφους μου ήταν τρομακτικό. Ευτυχώς υπήρχαν και κάποιοι που κατάλαβαν το πρόβλημά μου. Πάντως πολλές φορές ένιωσα την απόρριψη».

Η Rose που δεν έχει ψάξει το θέμα ιατρικά λέει πως μάλλον πάσχει από το Σύνδρομο των Πολυκυστικών ωοθηκών, μια ορμονική διαταραχή που παθαίνουν οι γυναίκες.

Εδώ και οκτώ μήνες η Rose αποφάσισε πως δεν ασχοληθεί ξανά με τις τρίχες. «Οι φίλοι και η οικογένειά μου στηρίζουν την απόφασή μου γιατί βλέπουν πως είμαι ευτυχισμένη. Ανθρωποι με κοιτάζουν στο δρόμο και τους φαίνομαι φυσιολογική. Πολλοί είναι αυτοί που μαθαίνουν για μένα και θέλουν να μου σφίξουν το χέρι» και συνεχίζει:

«Αισθάνομαι πιο γυναίκα, πιο αισθησιακή και πιο ποθητή. Δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση αλλά με αυτό που βγαίνει από μέσα μου. Αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη γιατί είμαι εγώ και δεν αγωνίζομαι πια να γίνω κάτι άλλο».

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis